Pokud to bude pečené koleno ze Zámecké růže, tak bude rázem po konfliktu. Znamenitá chuť vám dá zapomenout na všechno špatné. Vepřové zadní koleno je zde totiž připravováno metodou sous-vide, tedy při nižší teplotě a po dobu až 72 hodin. Takhle dlouho pečené maso je pak úžasně křehké a jen odpadává od kosti.
Zámecká restaurace patří k hotelu Belcredi v Brně-Líšni a je perfektním místem pro gastronomický výlet. Kuchyně je založena na kvalitních farmářských surovinách. Ke kolínku… tedy k 900gramovému koleni vám naservírují také čerstvě rozpečený chléb s česnekem, chybět nebude ani nakládaná zelenina, křen a hořčice.
Máte pečené koleno nejraději s dobrým pivem? V Zámecké růži si dáte třeba Pilsner Urquell 12° nebo Radegast 10°.