Původní již ukončená nabídka

Pobyt v hotelu nedaleko Prahy se snídaní a poctivou restaurací

4,7 / 5 (11 hodnocení)
Hotel a restaurace U Císaře Střední Čechy (mapa) cca 250 km / 2 h 45 min
Počítáno autem z Uherského Hradiště.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Hotel a restaurace U Císaře

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Poprvé u nás

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby
Poprvé u nás

Varianty podle vaší volby
2 osoby • 2 až 15 dní (1 až 14 nocí)
1 899 Kč −5 % od 1 799 Kč
1 899 Kč −5 % od 1 799 Kč
Hotel 20 km od Prahy směrem na Benešov
Poctivá česká kuchyně, lokální suroviny, terasa
Extra sleva na nedělní noc

Jak se o vás postarají U Císaře? Inu, jako o pány.

Utečte z města a užijte si pobyt v malé obci Mirošovice ve středních Čechách, asi 20 km od Prahy a 16 km od Benešova. Tady vás přivítá hotel U Císaře, kde se o vás královsky (tedy pardon, císařsky) postarají. Okolí láká i k výletům, projděte se třeba ke zřícenině hradu Zlenice (5 km), naplánujte si procházku podél řeky Sázavy nebo návštěvu Sázavského kláštera (20 km).

Ubytování se snídaní

Přijet můžete v páru a naplánovat si trochu romantiky, ale líbit se tu bude i rodinám nebo třeba partám kamarádů. Podle toho, v kolika lidech dorazíte, vám připraví dvoulůžkový pokoj nebo apartmán pro 4 osoby, vždy je součástí vlastní koupelna se sprchou a také TV a Wi‑Fi připojení, ať rovnou pošlete do světa fotky, jak se tady skvěle máte.

Na takových výletech bývají nejlepší rána, tedy konkrétně snídaně a bufetové stoly plné dobrot. Nejinak tomu je U Císaře. Jděte za vůní kávy, nikam nespěchejte a užijte si poklidnou snídani. A nebojte se vyzkoušet všechno, co vás bude lákat, jste přece na dovolené, a to je vše dovoleno.

Dobré vědět: U hotelu zdarma zaparkujete a za příplatek můžete vzít i své domácí mazlíčky.

Poctivá česká kuchyně

Restaurace U Císaře je chloubou hotelu, její historie sahá až do roku 1908, takže už si tu pochutnala opravdu pěkná řádka hostů. Za celou dobu neslevili z nároků na suroviny, používají v hojné míře ty lokální a obloukem se vyhýbají jakýmkoli náhražkám. V zimě dotváří atmosféru v restauraci rozpálený krb, za pěkného počasí zase funguje zastíněná terasa.

Určitě ji během pobytu také navštivte a vyzkoušejte um zdejších kuchařů. Zaměřují se tu na českou kuchyni, ale nebojí se zabrousit ani do světových specialit. Dát si můžete třeba tataráček, silný vývar, svíčkovou a kachničku se zelím, ale také vyzrálý steak, marinovaná křídla nebo burger.

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita