Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1250 Kč za kompletní čištění interiéru a renovace laku v hodnotě 2500 Kč

4,1 / 5 Zdeněk Nekola - čištění vozů Praha - Hloubětín  (mapa) 24 prodejů

Hodnocení podniku Zdeněk Nekola - čištění vozů

4,1 13×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Zdeněk
prosinec 2011
 5,0/5

Služby společnosti pana Nekoly byly profesionální a vysoce nadstandardní. Jednání milé, slušné a vstřícné. Opravdu ukázkový příklad toho jak to vypadá, když člověka práce baví!

Miluše
srpen 2011
 5,0/5

Super naleštěno :)

Martin
srpen 2011
 4,0/5

Spokojen-s mytím vozu jsem, ale dodělávali ho na poslední chvilku, musel jsem 20min počkat. Nespokojen-byli jsme domluveni, že dostanu info, kdy bude hotovo. To se však nestalo.

Martina
srpen 2011
 3,0/5

Auto bylo velmi čisté, troufnu si říct, že tak čisté jsem ho nikdy neviděla. Byla jsem moc spokojená. Bohužel jen do okamžiku, kdy jsem usedla dovnitř a zjistila, že auto vůbec nejde nastartovat, během vysoušení přes noc zůstalo v autě svítit světlo a úplně se vybila baterie. Další akce připomínala špatnou komedii, majitel mi půjčil svoji vlastní, která sice úplně nepasovala, ale lepší než nic, v sobotu mi dovezl zpět tu naši. Mezitím mi volal, že nám zapomněli vrátit bezpečnostní tisícihran k pneumatikám, resp. celý vnitřek rezervy se vším, co tam bylo. V momentě, kdy to chtěl vrátit, ukázalo se, že nám nic nechybí :-). Pro mě to znamenalo komplikaci, že jsem ještě speciálně jela do autoservisu nechat zkontrolovat baterii. Čistota byla příkladná, ale nerada bych si to s třemi dětmi na zadních sedadlech zopakovala. Ale třeba už jsou zaměstnanci vycvičení, byli noví.

Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru