Svatomartinské menu o 5 chodech: lokše, polévka, husa, sýr, dezert i vinné párování
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 9. 11. 2024.
V ceně
Svatomartinské menu – servíruje se pouze 9. 11. od 18 do 21 hod.
- 2× bramborové lokše plněné trhaným husím masem, avokádem, zelím, dresinkem z pečených paprik a jablek, ředkvičky (75 g)
- 2× polévka z máslové dýně, husího vývaru s bazalkou a mascarpone (0,2 l)
- 2× tradiční pečené husí stehno s bílým moravským zelím na slanině a dušeným červeným zelím, variace domácích knedlíků (300 g)
- 2× originální sýr z Grenoblu „Reblochon“, nakládaná zelenina a pečivo (25 g)
- 2× čokoládové brownies s karamelovou zmrzlinou (100 g)
- Automatické párování vína s jídlem z aktuální nabídky – 2× ochutnávka, 5× vzorek po 0,5 dcl
- Voucher lze uplatnit pouze v sobotu 9. 11. od 18:00 do 21:00 hod.
- Rezervaci si vytvořte alespoň 7 dní předem na tel: +420 774 775 599 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Voucher nelze po vytvoření rezervace stornovat ani refundovat.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na svatého Martina nejlepší je husina. A k ní ještě další čtyři chody a ochutnávka dobrého vína.
Dopřejte si pořádnou podzimní hostinu v restauraci La Loren chomutovského hotelu Beethoven. Čeká vás gastronomický zážitek v podobě svatomartinského menu o 5 chodech, které bohatě nasytí dva jedlíky. A jako bonus se můžete těšit na automatické párování vína se servírovanými pokrmy.
Nabídku pro vás připravil šéfkuchař Pavel Bicek, který má bohaté zkušenosti z luxusních restaurací Hilton Praha nebo Carlsbad Plaza Superior v Karlových Varech.
Dobré vědět: Voucher na speciální menu lze uplatnit pouze v sobotu 9. listopadu. Rezervujte si stůl s dostatečným předstihem.
A na čem si konkrétně pochutnáte? Prvním chodem budou tradiční bramborové lokše plněné trhaným husím masem a zeleninou. Pokračovat budete dýňovou polévkou a hlavním chodem: husím stehnem s kombinací bílého a červeného zelí a variací domácích knedlíků.
Svatomartinské hody tím ale ještě nekončí. Vyzkoušíte ještě francouzský sýr Reblochon s nakládanou zeleninou a samozřejmě nemůže chybět ani dezert: čokoládové brownies s karamelovou zmrzlinou.