Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za osvěžující jarní menu pro dva v Restaurantu Bohéma. Stylové prostředí, vynikající jehněčí kýta i lívanečky se slevou 59 %.

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 30. 6. 2011

  • Maximální počet voucherů na osobu: 10
  • Celkový počet voucherů: 10000
  • Rezervace nutná předem na tel.: 542 212 032 nebo e‑mail: rezervace@bohemarestaurant.cz 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

864 Kč −59 % 349 Kč
864 Kč −59 % 349 Kč

Čtyři roční období a zrcadlo nastavené čtyřem dějstvím velké lásky, krásné Mimi a prokletého básníka Rudolfa. La Bohéma. Dnes tu máme jaro, první dějství slavné opery Giacoma Pucciniho, lásku na první pohled, propuknutí citů i pozvání na večeři v jednom velkém, přesto a možná právě proto, nádherném propletenci divadla, krásy a kulinářského umění. Výsledek může být jen jeden. Labužnické jarní menu v inspirativním prostředí restaurace a kavárny s příznačným názvem, Bohéma. Harmonie chutí, vůní i barev, společenského dění a kulinářského umění jednoho z nejlepších českých šéfkuchařů, Pavla Sotoláře. Svěží, tříchodové jarní menu pro dvě osoby zahrnuje:

  • 2× Jarní zeleninový krém s rebarborou  
  • 2× 200g jehněčí kýtu špikovanou česnekem na lůžku z listového špenátu s bramborovým gratinem  
  • 2× 2 ks lívanečky s šípkovým muss a nočkem ze zakysané smetany
  • 1× 0,7l pramenité vody s citrusy (Mattoni Grand nebo Aquila neperlivá) 
  • 2× 0,2dl vína dle nabídky
  • 2× jemné espresso s mlékem

Zaručeně čerstvé suroviny, bio jehněčí z Vysočiny, profesionální příprava a dokonalá kombinace toho nejlepšího z tradiční české kuchyně. Občerstvení po krásném představení, romantická večeře ve dvou nebo milé posezení s někým z vašich blízkých. Přímo v centru Brna, v přízemí Janáčkova divadla ve znovu otevřené a vyhlášené restauraci roku 2010

„Restaurace, která má úroveň“, toliko nadpis jedné z mnoha recenzí na internetovém portálu brnensky.denik.cz. Přivítá vás honosný, běloskvoucí interiér, stylově prostřené stoly a pohodlná křesílka. Velkoformátové fotografie Adolfa Rossiho navozují příjemnou atmosféru divadelního prostředí a potěší nejen umělecky založené duše.

Více informací se dočtete na internetových stránkách restaurace nebo aktuálně na Facebooku

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru