V Česku se hraje Vadí/nevadí, Japonci hrají Wagyu/Newagyu.
Má to ale vždycky stejný výsledek – zakrojit do luxusního hovězího Wagyu skutečně nevadí vůbec nikomu. Vždyť lepší maso abyste na téhle planetě pohledali. Jeho chuť tkví zejména v tzv. mramorování, tedy způsobu ukládání mezisvalového tuku, což poznáte na první pohled. To je v tomto případě oproti jiným plemenům vyšší a díky tomu má maso nezaměnitelnou chuť a k tomu všemu je mnohem křehčí. Nemluvě o nižším obsahu cholesterolu, díky kterému si ho můžete dopřát zcela bez výčitek.
„Naprosto super obsluha, příjemná, ochotná. Prostředí vynikající. Určitě se rádi vrátíme, protože to byl naprosto skvělý gastronomický zážitek.“ – zákazník Slevomatu
Když se tato delikatesa v jednom setu sejde navíc i s krevetami a chobotnicí, je základ na luxusní grilování ve dvou či ve třech položen. Pak už stačí jen otevřít lahev vína, nachystat na stůl omáčky, zeleninu a pečivo a zábava může začít.
Nejužitečnější recenze
Veronika
5,0
Fantastický
Vše bylo vynikající. Velmi příjemná a ochotná obsluha, krásné prostředí a jídlo bylo naprosto dokonalé. Určitě doporučujume návštěvu a také se budeme vracet.