





Zdraví a imunita ve skle: korejská fermentovaná pochoutka kimchi a pickles
Přehled nabídky









Hepčí? Kimči!
Doplňky stravy slibující silnou imunitu už vám na kuchyňské poličce téměř přetékají (a stejnak na svém zdraví nevidíte žádné zlepšení)? Svěřte svou obranyschopnost i chuťové pohárky do „rukou“ korejské fermentované pochoutky. Smlsněte si na voňavém kimchi od české, skvěle hodnocené firmy Scorpionka. Smlsnout si můžete také na pickles, rychlokvašené zelenině fermentované pomocí bakterií mléčného kvašení.
Jak servírovat pickles? Po malých dávkách lze pickles podávat ke hlavním chodům jako drobnou přílohu – pro dospělého strávníka stačí zhruba 1–3 lžíce této fermentované zeleniny denně.
Kvašený salát kimchi, který Korejci poprvé ochutnali už před 2000 lety, pak můžete podávat s rýží, nudlemi i jako přílohu ke grilovanému masu. Na výběr máte ze dvou balíčků, které obsahují buď dvě, nebo rovnou čtyři 500g sklenice.
Co z kimchi dělá jedinečnou pochoutku? Zejména jeho množství zdraví prospěšných látek, které si díky kvašení uchovává. Obsahuje správné bakterie, které perfektně napomáhají trávení, i velké množství vitamínů (např. A, B1, B2, C). Také snižuje hladinu cukru v krvi – je perfektním doplněním jídelníčku pro diabetiky.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Disam Safety s.r.o, Aloise Jiráska 1526/1, Podlesí, Havířov 736 01