Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jakékoli indické menu pro dva v hodnotě 200 Kč

4,6 / 5 The Royal Maharaja Hradec Králové  (mapa) 221 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
The Royal Maharaja

Dobrý den,
rezervace je opravdu nutná 3 dny předem a to z důvodu, protože číslo voucheru je kontrolováno 1 osobou, která tuto činnost dělá pouze 1 za 3 dny. 30 dní před koncem platnosti voucheru rezervaci dělat nemusíte, je to uvedeno spíše z důvodu připomenutí, aby jste voucher stihla vyčerpat. Proto pokud si voucher budete pořizovat, prosím splňte podmínku min. 3 dní před rezervací. Ke konci platnosti voucheru se někdy stane, že si vzpomene více zákazníků, že si poukázku vyberou, ale není dostatek místa k vyhovění všech požadavků.

Pavlína

Dobrý den, na voucheru stojí, že je nutná rezervace min. 3 dny předem a nejpozději 30 dní před koncem platnosti voucheru – tedy 30.9.2013. Skutečně je nutné rezervovat si večeři, na kterou půjdu ke konci září, měsíc dopředu?

Naďa

Děkuji za info, ale na stránkách restaurace je týdenní menu pouze po-pá. Každý den jiné. Proto jsem se ptala, z jakých jídel budeme vybírat. Myslela jsem, že bychom si vybrali den, kdy nám nabídka menu bude více vyhovovat.

The Royal Maharaja

Omlouváme se, možná jsme to špatně vysvětlili. Voucher lze uplatnit pouze na nabídku z hlavního menu. Na denní menu není žádná sleva. Nezáleží proto na dni, v který nás navštívíte. Hlavní menu si můžete přečíst na naší internetové stránce www.theroyalmaharaja.eu

Naďa

Co když půjdu na 1 voucher v sobotu či v neděli ? Z jaké nabídky budu vybírat ?- menu je psané od po-pá.
 Děkuji

The Royal Maharaja

Dobrý den, samozřejmě můžete přijít v sobotu či v neděli, protože voucher platí pouze na jídla z klasického menu, které je k dispozici celý týden. Děkujeme za pochopení.

The Royal Maharaja

Dobrý den, ano, přesně tak, pro dvě osoby můžete koupit dva vouchery a uplatnit je tak v naší restauraci. Pokud však nevyčerpáte 400 Kč, peníze Vám nebudou vráceny. Děkujeme a těšíme se!

Vojtěch Vokál

Dobrý den,
pokud koupím dva vouchery, můžu je oba uplatnit najednou za dva lidi? Tedy konzumace za 400 Kč? Vím, že ta nejlepší jídla stojí i 180 Kč bez přílohy, takže jeden voucher je pak málo. Děkuji za odpověď!

The Royal Maharaja

Dobrý den, ano, přesně tak, pro dvě osoby můžete koupit dva vouchery a uplatnit je tak v naší restauraci. Pokud však nevyčerpáte 400 Kč, peníze Vám nebudou vráceny. Děkujeme a těšíme se!

Naďa

Dobrý den,
nevím, jestli jsem to správně pochopila – koupím voucher za 119 Kč, vezmu manžela a jdeme. Jídlo si vybereme z nabídky menu příslušné v ten který den, kdy restauraci navštívíme. Tam jsou ty ceny od 79 Kč.
Takže v tom případě opravdu stačí voucher jeden pro dva. Je to tak ?

Slevomat.cz

Dobrý den, je to přesně tak :-) Dobrou chuť.

The royal Maharaja

Dobrý den, ano, voucher platí pro 2 osoby, avšak vybíráte si z klasické nabídky našeho menu. Voucher neplatí na jídlo z denního menu. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu. Maharaja Restaurant

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru