Odpočinek v Lázních Libverda přímo na kolonádě: možnost jídla i wellness

2 800 Kč −18 % od 2 290 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Hotel Central

4,4 119×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,2
84.49%
Personál 4,4
88.368%
Jídlo 4,2
83.674%
Wellness 4,8
96.19%
Lokalita 4,6
91.632%
Průběh rezervace 4,8
96%

Filtry
Recenze zákazníků

Krásné prostředí, skvělý pokoj, luxusní vířivka, krásné okolí.

Hodnoceno: 18. července 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Dokonalá poloha hotelu, nádherné okolí, možnost mnoha výletů do okolí, příroda překrásná, myslím, že každý kdo tuto oblast navštíví si určitě vybere zábavu pro své vyžití

Hodnoceno: 13. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Dobrá lokalita a velice ochotný personál.

Moc se mi nelíbilo, že pokoj byl ve 3.patře v podkroví. Je mi 60 let, tak škoda, že nebyl níž. Dále absence ledničky a v době příjezdu nebylo málem kde zaparkovat.

Hodnoceno: 8. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i se snídaní či polopenzí

Příjemná paní na recepci, wellness

Skupina ubytovaných, co mohli na snídani, to si narvali na talíře a to několikrát a vůbec je nezajímalo, jestli na ostatní zbyde,

Hodnoceno: 8. července 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Počasí, ale to nelze ovlivnit !

Hodnoceno: 7. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i se snídaní či polopenzí

Krásná lokalita. Personál příjemný, ochotný. Prostě vše v pořádku 👍👍
Hezky jsme si pobyt užili 😉😃

Hodnoceno: 2. července 2024
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Poloha hotelu přímo v centru, krásný klid, velmi příjemný a ochotný personál. Bohaté snídaně i večeře. Děkujeme 🌞

Hodnoceno: 18. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Milá obsluha. Výborné jídlo. Super wellness.

Hodnoceno: 12. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Se vsim jsme byli spokojeni – s ubytovanim, stravovanim, welnes … Ochotny, vstricny personal. V okoli krasna priroda, prochazky…

Hodnoceno: 10. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Vše včetně okolí, jak historie tak i příroda.

Hodnoceno: 10. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Jediným kladem byl hodinový wellness, bohužel pouze 1× za pobyt

Schody do 3.patra, přpomínající dřevěné schúdky do kurníku. Nízké zkosené stropy chodby i pokojů ve 3.patře, malá stropní okna v pokoji, bez výhledu ven. Snídaně slušné, ale večeře příšerné. Jednotné jídlo pro všechny, bez možnosti výběru, bez ohledu na to, že lidi preferují spíše lehčí večeře. Např. Houbová omáčka s houskovým knedlíkem není zrovna nejlepší volbou k večeři vzhledem k těžší stravitelnosti hub a navíc mnoho lidí houby vůbec nejí. Ovšem možnost výběru nebyla, ani možnost doplacení za něco jiného, nic jiného nebylo Jediná možnost byla jiná restaurace. V celém provozu byl zmatek, nešlo se na nic doptat, v recepci stále nikdo nebyl a recepční bylo nutno vyhledat. Vše působilo dojmem, že personál (většinou cizinky) se provozu hotelu teprve učí, i když se snažily. Rozhodně takto si pohodový lázeňský hotel nepředstavují a určitě bych ho nikomu nedoporučila.

 Vyjádření podniku
Před měsícem
Hodnoceno: 9. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Vše bylo ok!

Hodnoceno: 4. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Vše bylo celkem dobré pro nenáročnou klientelu.

Hluk z technické místnosti pod pokojem od 7. do 24. hod.

Hodnoceno: 27. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Vše bylo moc pěkné, užili jsme si výlety, welnes vynikající☺️

Hodnoceno: 19. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Nám se velice líbilo. Pokoj čistý, útulný. Jidlo ráno snídaně výběr ze slušně nabídky
Večeře sice jen polívka a druhý chod pro všechny stejný ale chutnalo nám. Personàl ochotný. ořádku

Nemáme nic na co bychom si stěžovali.

Hodnoceno: 9. května 2024
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i se snídaní či polopenzí

Personál milý a ochotný s vstřícným přístupem. Pokoje čisté a útulné. Jídlo výborné 👌

Není co vytknout

Hodnoceno: 1. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Ochotna a prijemna obsluha, renovovane prostory, umisteni primo v centru, slusne stravovani, at jiz snidane ci vecere.
Pokoj byl prostorny, nechybela tv, fen, kvalitni matrace a ciste povleceni. Spalo se vyborne.
Z duvodu nedostatku nize, se vsak jedna pouze o prumerny, ci lehce nadprumerny hotel. Je co zlepsovat.

I pres renovaci, byly napr.rozbite soupacky do sprchace, plisen na zdi u vstupu do sprchace, plisen na wc na chodbe pro restauraci, dale bylo malo stolu v jidelne, takze jsme cekali na chodbe, az se pred nami najedi ostatni a parkoviste i presto, ze se zdalo velke, tak auta pojmulo jen tak tak, ale jiz se parkovalo, ze jsem se bal, zda to auto prezije bez sramu.
V restauraci se take bohuzel stalo, ze jsme dostali Fantu, ktera jiz byla pul roku po datu spotreby a plavaly v ni jiz cucky. Ale ochotne ji pani servirka vymenila.

Hodnoceno: 29. dubna 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Výborná poloha, čisto, vlídné jednání, velmi dobré jídlo. Děvčata v jídelně se neuvěřitelně snažila o klienty pečovat.

Jsme starší pár. Ubytovali nás v nejvyšším a nejzazším pokoji. Třetí patro – schody. Ještě že mohl náš jezevčík zůstat doma. Nevím, jak bychom se s tím poprali. V koupelně záchod ve výšce 33 cm a malé umyvadélko. Připadala jsem si jako ve školce. Škoda. Jinak fajn.

Hodnoceno: 24. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Nové prostředí, krásné okoli

Vše v rekonstrukci , hotel i kolonáda, nemožnost vířivka či masáže, na doporučení nikdo nereagoval

Hodnoceno: 22. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness

Cena přez slevomat silně předražená proti zaplacení v hotelu.

Hodnoceno: 13. dubna 2024 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Odpočinek v Lázních Libverda i s jídlem či wellness
Nahoru