Netradiční dovolená v Českém ráji: treehouse pro pár i rodinu s půjčením loďky i možností snídaňového koše

4 700 Kč −15 % od 3 990 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Treehouse

4,3 158×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,5
89.488%
Personál 4,3
86.836%
Jídlo 4,2
84.688%
Volnočasové služby 4,0
80.266%
Lokalita 4,1
82.308%

Filtry
Recenze zákazníků

Organizace, personál, služby a samotný domeček naprosto perfektní!

Prostředí hlučnejší – dětský tábor, chataři, hosté kempu i hosté v domečkách všude, kam se podíváte. Na terase domečku jde slyšet naprosto vše, co se děje u sousedů i v širším okolí, ale v samotném domečku je naprosté soukromí a klid :-) Snídaně poměr cena/kvalita spíše neodpovídá (chleba, rohlík, taveňák, paštika, marmeláda), ale každý se může rozhodnout, zda služby využije, nebo si koupí jídlo vlastní – minilednička na domečku k dispozici, což je super.

Hodnoceno: 7. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby s možností snídaně

Vše bylo v pořádku, ubytování čisté, moc hezké. Všichni byli milí. Jen mě malinko zklamalo okolí. Ale i tak bych jela znovu ❤️

Prostředí kempu, dle fotek to vypadalo na větší soukromí a nejbližší okolí by mohlo být hezčí. Ale bylo vidět, že kemp zvelebují, tak to bude brzy jistě krasné.

Hodnoceno: 7. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby s možností snídaně

Hodnoceno: 1. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby i se snídaní

Bohaté snídaně v piknikovém koši. A romantické prostředí.

V koupelně špatně odtékala voda a tekla hadice u sprchy, jinak vše v pořádku.

Hodnoceno: 6. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby i se snídaní

treehouse Řáholec a Cipísek má hezké vybavení, vše e čisté, rozhodně je lepší navštívit ale za teplého počasí

prostření areálu není zrovna ideální

Hodnoceno: 17. dubna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Vše, kouzelné místo, výborná snídaně, milé překvapila toaleta se sprchou v domečku. Velmi útulné, děti byly nadšené 😃.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Jee moc děkujeme:)))

Hodnoceno: 20. října 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Treehouse Řáholec – skvělý zážitek! perfektní vybavení, čistota i bohatá snídaně. Nemělo to chybu :-)

Hodnoceno: 29. srpna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně
Hodnoceno: 31. července 2022
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Lokalita byla dle našeho výběru, nezklamala.
Personál, se kterým jsme se setkali, vstřícný a příjemný.

Suchý záchod mimo chatku a vzdálené umývárny. Ale s tím jsme počítali.
U vodní nádrže nekontrolovaná kvalita vody. Vypnutá sprcha.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den, děkujeme:-) záchod jsme už udělali klasický! Vodní nádrž je biotop:-)

Hodnoceno: 18. července 2022
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Samotné zařízení Treehousu uvnitř bylo hezké, vkusné.

Prostředí, ve kterém je Treehouse Řáholec zasazen, je příšerné. Uprostřed kempu (kolem dětské tábory, chatky, hluk), všude zarostlé, lanový park nefungující, rozpadlý a zavřený. Fotky vypadají jinak, než je potom realita. Chemický záchod, který byl těsně za chatkami (o treehousu se nedá mluvit ani náhodou), byl špinavý, plný. Takže jsme chodili do společných umývárek pro kemp a tam jsem teda nestačila zírat, jak může v této době ještě někdo nabízet takové zázemí. Rozpadlé, nechutné sprchy, vše extrémně špinavé, ucpané plechové koryto, které slouží jako umyvadlo. Přesně do takových kempů jsme jezdili před 20 lety na školu v přírodě, ale rozhodně na za 4400,– na noc!! /Se svou dvouletou dcerou jsem se úplně štítila vlézt do sprch, které ještě vytékaly ven. Další den jsme raději jeli do bazénu v Jičíně a sprchovali se tam. O záchodech ani nemluvím, za celý náš pobyt tam nikdo nepřišel, neumyl je a ani nevytřel. Snídani nám dovezli těsně před 9:00, kdy už jsme chtěli volat, jestli na nás nezapomněli. Nutno říct, že byla bohatá, ale hermelín úplně rozteklý, salámy také, jogurty teplé – bylo vidět, že to bylo nějakou dobu v teple a že je snídaně trochu „jetá“… V dřevěné chatce je šílené horko, ale protože jste v totální zarostlé džungli, tak tam létají komáři a tiplice, takže otevřené okno je za trest… Chtělo by to sítě do oken, protože zavřené okno se nedá – člověk by se v chatkách uvařil. Vodní nádrž, která je uprostřed kempu – na mapkách se tváří jako možnost koupání, je úplně špinavá a celý okraj je slizký tak, že se po něm nedá ani chodit. Vše v kempu je staré, rozpadlé… takže se vám tam vůbec nechce trávit čas. Opravdu nepěkný zážitek za téměř 9tis za dva dny. Vedle nás bydlela paní s dětmi ve stejném termínu a otrávená byla úplně stejně. Vše jsme nafotily, aby hodnocení nebylo jen subjektivní, ale aby si i slevomat udělal názor sám. Takový pobyt bych rozhodně nikomu nedoporučila.

Byli jsme se podívat i na vzdálenější chatky, co jsou dál od kempu, v této části jsou i „trošku“ čistější umývárky. Takže když už takový pobyt, tak jedině v těch stromových chatkách, co jsou dál… ale nevím- snídaně bude stejná, kemp stejný a jestli nemají sítě v oknech, tak pobyt nad rybníkem bude stejně super zážitek :)
My už tam rozhodně nikdy nepojedeme, budu ráda, když už nebudu muset nikdy vidět otrávenou paní recepční, na kterou neustále čekáte a máte pocit, že jí se svým příjezdem i odjezdem strašně obtěžujete.
Škoda, že tady k tomu hodnocení nemohu dát víc fotek, aspoň by lidé věděli, do čeho jedou…

Hodnoceno: 13. července 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Rezervace a komunikace byla naprosto v pořádku, personál svérázný, ale ochotný. Řáholec sice není treehouse jaký jsme si představovali (je dost nízko nad zemí), ale pokoj i terasa jsou moc hezké.

Zázemí kempu je velmi staré a zanedbané, a je velká škoda, že nenabízí více aktivit.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den, v nabídce byly i jiné treehousy. Mohli jste vybrat dle preferenci jiný treehouse máme jich celkem dost. Nic méně to zlepšíme:-), ale hodnotíte zázemí kempu a to s námi nemá nic moc společného a vše je napsáno v popisu.

Hodnoceno: 8. července 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Zařízení a vzhled ubytování krásné.

Bohužel bez sociálního zařízení, což si myslím, že při této cenně neodpovídá. Dům nebyl na stromě, jak jsme očekávali a prostředí s výhledem na lanové hřiště také nic moc.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,

vše je uvedené v podmínkách voucheru..Je potřeba si to přečíst, vše tam píšeme a nic neskrýváme. Vašemu hodnocení nerozumime :-(

Hodnoceno: 1. června 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Krásný treehouse, moc hezky vybavený, ocenili jsme elektrický gril a připravenou vodu na umytí rukou a deky na chladnější večer. Síť na lenošení je skvělá, tu bych si nejradši pořídila i domů. Snídaně bohatá (z běžně dostupných potravin). Sprcha a záchody v kempu ok, s tím jsme počítali, wc u chatky bylo mimo provoz. Lokalita je fajn, treehouse je opravdu spíš chata na kůlech nízko nad zemí, ale to je z popisu a fotek vidět. Za nás určitě pobyt před sezónou, při plném kempu v létě už by nevynikl klid v přírodě. Celkový dojem super, skvělý zážitek :-)

4* z 5 – Trošku nás mrzel check-in, který byl až od 16 h, check-out pak v 10 h (snídaně po 9. hodině), za cenu pobytu by mohl být treehouse k dispozici delší dobu. Ve vybavení chyběly příbory, nefungovala světýlka na zábradlí, deky byly (asi) od psích chlupů, ale to jsou spíš maličkosti, na co dát pozor.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,

check in je o domluvě na místě s panem správcem. Když se mu řekne, tak by Vám určitě vyhověl:-). "Maličkosti" vylepšíme! :-)

Hodnoceno: 16. května 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

Pobyt v Tree house Řáholec za naši rodinu doporučuji! Pan provozní byl moc milý a vstřícný! Snídaně královská a bohatá! Zázemí čisté, nové, krásně a útulně vybavené, je vidět, že bylo vše děláno srdcem.
Pro spokojený pobyt je dobré si pořádně pročíst vše co je u nabídky napsáno, nechápu, že zde někdo kritizuje skutečnosti, které se po pár vteřinách čtení může dozvědět z přiložených informací u nabídky. Vše odpovídá realitě a skutečnosti, které jsou vyvěšené na webu přímo u této nabídky pobytu. Za nás jsme byli moc spokojení a děkujeme za krásné zázemí a super zážitek!!!

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den, moc děkujeme! Naprosto s Vámi souhlasíme :-).

Hodnoceno: 10. května 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: treehouse pro 2–4 osoby, snídaně

S přítelkyní jsme oba měli COVID, ale nebylo nám umožněno voucher posunout ani zrušit. Pomoc nepřišla ani od provozovatele, ani od Slevomatu.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Dobrý den, zavolali jste nám den před nástupem a dle mých informací jsme Vás přestěhovali. Proto nechápu Vaši recenzi.

Hodnoceno: 8. prosince 2020
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě pro 4 os., snídaně

Všechno

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme :-)

Hodnoceno: 28. listopadu 2020 – Partneři
Hodnocená nabídka: Treehouse pro 4 osoby na jarní či letní sezonu

Interiér a vybavení domku

- na kontaktní tel. číslo se nedalo dovolat, nakonec nás kontaktoval rozhořčený pan provozní z jiného čísla, že je přihlášení do 18h. Tato informace nikde není.
– snídaně, byla fajn, pán se snažil, nicméně kvalita surovin v porovnání s cenou za noc..

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Snažili jsme se Vám dovolat a bohužel marně:-( Proto jsme v 20:00 mysleli, že už nepřijedete. Pan Správce byl už ve vaně :-) Ubytovali jsme Vás i tak a věříme, že se Vám u nás líbilo!

Hodnoceno: 12. října 2020 – Partneři
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě pro 4 os., snídaně

Vše probíhalo dle podmínek ve voucheru, domeček odpovídal popisu, dokonce „kadibudka“ už byla splachovací!!! Správce Miroslav nás uvítal přívětivě, košík se snídaní nám chystal od srdce )))), na rozloučenou nám přidal i dárek na cestu )))).
Prostředí klidné, čisté, můžeme určitě doporučit!

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme :-)

Hodnoceno: 9. října 2020 – Partneři
Hodnocená nabídka: Treehouse pro 4 osoby na jarní či letní sezonu
Zuzana
září 2020
 5,0/5

Opravdu krásný treehouse, klid a pohoda, pěkný výhled na rybník

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Moc Vám děkujeme!

Hodnoceno: 27. září 2020
Hodnocená nabídka: Treehouse pro 4 osoby na jarní či letní sezonu

Dům na stromě byl nádherný 😍 i to prostředí bylo krásné 😃I personál byl ochotný a milý 😉

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme:-)

Hodnoceno: 23. září 2020 – Partneři
Hodnocená nabídka: Český ráj: Treehouse pro 4 osoby se snídaní
Nahoru