Netradiční relax v Českém ráji: domek na stromě pro 2–4 os. a zapůjčení loďky i možnost snídaňového koše

od 7 980 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Treehouse

4,3 159×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,5
89.488%
Personál 4,3
86.836%
Jídlo 4,3
85.312%
Volnočasové služby 4,0
80.266%
Lokalita 4,1
82.82%

Filtry
Recenze zákazníků

Kdysi to tam mohlo být krásné. Škoda, že se o to nikdo pořádně nestará. Prostředí je tam kouzelné. Snídaně bohatá a moc dobrá.

Nefungovalo WC v domečku, škvíry v balkonových dveřích byly tak velké, že dovnitř neustále pronikal obtížný hmyz, Nefungovalo osvětlení na terase. Pan správce byl už v dopoledních hodinách pod vlivem alkoholu, což rovněž nevzbuzovalo dobrý dojem.

Hodnoceno: 14. července 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě i s možností snídaní až pro 4 osoby

Krásná lokalita, moc pěkné ubytování. Perfektně vybavené. Možnost grilování a saunování.

Hodnoceno: 14. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě i se snídaní až pro 4 osoby

Krásné ubytování, výborná a velmi bohatá snídaně. Při děti to bylo dobrodružství.

Sprchy a v kempu byly neudržované

Hodnoceno: 20. srpna 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Krásný domek na stromě. Snídaně fantastická, ani jsme to nemohli sníst. Pan správce nás hrozně mile překvapil. Když nás šel ubytovat, zmínil se o rybaření…ale my neměli své pruty. Sám nám donesl na výpůjčku 1 prut a tím jsme si večer ještě skvěle zprijemnili. Na místě asi 3 grily a ohniště. Krásné příjemné tiché místo s příjemným personálem.

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Moc děkujeme!

Hodnoceno: 8. srpna 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Domek na stromě je snad ještě krásnější než na fotkách. Velmi ochotní majitelé, nádherné prostředí, opravdu není co vytknout. Sedmiletá dcera má nezapomenutelný zážitek a prý to bylo lepší než dovolená u moře :)

 Vyjádření podniku
Před 12 měsíci

Moc děkujeme za krásnou recenzi! Budeme se na Vás zase tešit!:-)

Hodnoceno: 23. července 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě i se snídaní až pro 4 osoby

Kouzelný domeček, skvěle vybavený, úžasné posezení na terase

 Vyjádření podniku
Před rokem

Děkujeme!:-)

Hodnoceno: 7. července 2023
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Bylo to perfektní. Vrátilo nás to s manželem do dětství a spaní na stromě se moc líbilo i dětem. Vše bylo čisté, vybavení bylo perfektní. Rozhodne doporučuji.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Moc děkujeme:-)

Hodnoceno: 1. června 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Treehouse je nádherný, projížďka loďkou byla milým zpestřením. Všechna glampingová zařízení jsou umístěna okolo hezkého rybníku, ale jsou dostatečně daleko od sebe a prostředí bylo klidné a příjemné. Snídaně byla dostačující, i když cenově určitě neodpovídala.

Cena je moc vysoká, jak za ubytování tak za snídani. U treehousu Manka není areál oplocen a prochází tudy lidé, kteří zde nejsou ubytovaní.

Hodnoceno: 16. září 2022
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Domeček krásný, čistý. Pan správce obětavý..

Naprosto katastrofální sociální zařízení ( v kempu)… teplá voda často netekla, celkový stav sprch úplně nevyhovující, i když se pan správce velmi snažil.

Hodnoceno: 9. září 2022
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Hodnotím vše na 1.

Kdyby to bylo o něco levnější tak by jsme se tam určitě ještě vrátili.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Děkujeme! Budeme se na Vás těšit.

Hodnoceno: 4. srpna 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Naprosto dokonalý, nemělo žádnou chybu! Výhled, klid příroda, snídaně božská!

Vysoká cena😔 být to za jiný peníze jezdila bych několikrát do roka

Hodnoceno: 12. července 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Domeček na stromě

Neutěšená recepce. První příchod byl pro mě šok, ale pak probíhalo vše dobře.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Tedy 5* :-)

Hodnoceno: 2. června 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby
Hodnoceno: 4. května 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Netradiční ubytování, ochotný personál, čistota.

Vše bylo OK.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Moc děkujeme:-)

Hodnoceno: 26. dubna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Otřesné okolí domku a sociální zařízení.

Hodnoceno: 26. října 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě pro 4 osoby, snídaně

Prostředí kempu není úplně šťastnou volbou pro romantický pobyt v treehousu.

Hodnoceno: 12. října 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě pro 4 osoby, snídaně

Je to dobrý nápad, pro děti dobrodružství, chytla je splachovací kadibudka, kam musí v noci s baterkou, ale pro pobyt je potřeba dobré počasí, jinak je dost vlhko. když je chladno, jsou k dispozici deky. K dispozici místo na oheň i občerstvení a kousek je Jičín.

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Dobrý den, děkujeme za milou recenzi :-)

Hodnoceno: 8. října 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě až pro 4 osoby

Spaní v domě bylo moc hezké, naklizeno, čisto, útulno

škoda že to bylo dost nízko nad zemí, představovala jsem si to opravdu v korunách stromů a okolí kempu bylo šílené, staré. Znovu bychom už nejeli.

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 7. září 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě pro 4 osoby, snídaně

Vybavení domečku je pěkné až na dětskou palandu. Kdy jsme se báli, aby nespadly na mladšího, který spal dole, prkna. Terasa se sezením krásná!

Ale! Dům na stromě je spíš chatka pod stromem. Než jsme odjížděli se mě děti ptali jak tam polezeme. :-) no a na otázku známých jak vysoko jste byli? To už jsem radši neodpovídala. Ale je bohužel pravda, že se nikde nepíše jak vysoko to je…Představa absolutně neodpovídala skutečnosti. Pocit, že s dětmi zažijeme malé dobrodružství…bohužel chatka, ve které jsme byli se nacházela v centru dění kempu. Cena 5tis. na noc????? i půlka je hodně. Je to normální lepšejší chatka u cesty v kempu.

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 24. srpna 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě pro 4 osoby, snídaně

Velmi hezké vybavení interiéru a terasy, romantické zákoutí rybníka, velmi příjemný pan správce,

Stromodům Řáholec ve skutečnosti žádný opravdový stromodům není – je to domek na kůlech – sice velmi hezký – ale ne stromodům. Od auta přejdete po lávce a jste tam. Sociální zařízení byla opravdová katastrofa. Absolutně vysloužílé a bez údržby, Jenda společná kývající se mísa ve společném domečku pro všechny lidi z kempu, který byl naštěstí tou dobou poloprázdný, Chemické WC u našeho domku bylo tou dobou mimo provoz. Po opuštění domku si člověk připadá jak pan Brouček a ocitá se v retru minus 50 let (staré vysloužilé kempové chatky, různé rozvaliny, a zbytky dob dávno minulých…). Určitě se sem nevrátíme.

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 5. srpna 2021 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Český ráj: domek na stromě pro 4 os., snídaně
Nahoru