Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra z české chráněné dílny

Hodnocení podniku Chráněná dílna Daneta

4,9 755×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita 4,8
96.122%
Doručení 4,9
98.026%
Komunikace s dodavatelem 4,9
97.648%

Filtry
Recenze zákazníků

Skvělý nápad na zábavné odpoledne s dětmi

 Vyjádření podniku
Před 6 dny

Děkujeme za Vaši objednávku, jsme rádi, že jste s výrobkem spokojená.

CHD Daneta

Hodnoceno: 16. července 2024
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Motiv

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Děkujeme za objednávku

CHD Daneta

Hodnoceno: 21. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Super nápad

Vše v pořádku

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Děkujeme

CHD Daneta

Hodnoceno: 21. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Velmi rychlé dodání. Dříve než bylo uvedeno v inzerci produktu.

Škoda, že na malovacím pouzdru nebyl nikde celý motiv zvířete. Látka byla rozdělena zipem a nepůjde vybarvit žádné zvířátko z motivu ZOO. Díly k sobě nepatřily. Jediná vada. U polštářku to byl větší kus látky a zvířata jsou tam celá k vybarvení.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci

Dobrý den, omlouváme se, je pravda, že u takto malé věci nejde vzor vždy ponechat celý.
Snad se Vám i přesto naše výrobky líbí, děkujeme za nákup i za hodnocení.

CHD Daneta

Hodnoceno: 15. března 2024
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Výborný nápad, vnučka pilně vybarvuje, obaly na knihy je skvělý dárek – užitečný a hezký vypadá

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že se vnučce i Vám naše výrobky líbí :-)

CHD Daneta

Hodnoceno: 13. února 2024
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Dobrý nápad na drobný dárek

Bohužel obrázek není celý, ale chápu, že je potřeba využít každý kousek látky…

 Vyjádření podniku
Před 6 měsíci

Děkujeme za objednávku, při šití menších věcí je někdy nemožné zachovat celý obrázek, snažíme se, ale né vždy to vyjde :-(

CHD Daneta

Hodnoceno: 26. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Nápad…

Hodnoceno: 21. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Krásný tropický design🦋 na pěkně ušité kapse na zip 👍. Dárek k nákupu 👍👏. Děkuji, Chráněnou dílnu Daneta rozhodně doporučuji 💝.

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Moc děkujeme za objednávku i za hezké hodnocení. Máme radost, že se Vám náš výrobek líbí.

CHD Daneta

Hodnoceno: 11. října 2023
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Krásně ušité pouzdro na drobnosti, včetně pěkně vsazeného zipu👍👏. Bude to dárek pro školáka 👨‍🏫. Danetu DOPORUČUJI, šijí pěkné a nápadité věci 🥇

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Moc děkujeme :-)

CHD Daneta

Hodnoceno: 11. října 2023
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Moc hezký pastelkovník 👏👍. Bude to dárek pro druháčka 👨‍🏫. Určitě potěší a zabaví při vybarvování👨‍🎨 a nenásilném opakování abecedy. Doporučuji, skvělý nápad 🌟.

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Děkujeme za objednávku i hezké hodnocení :-)

CHD Daneta

Hodnoceno: 11. října 2023
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra

Pastelkovník je moc pěkně ušitý 👏👍. Levandulový dárek k nákupu 🍃. Děkuji, chráněnou dílnu Daneta rozhodně doporučuji 🌟🙋‍♀️.

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že se Vám naše práce líbí :-)

CHD Daneta

Hodnoceno: 5. září 2023
Hodnocená nabídka: Vybarvovací polštářky, vaky, pastelkovníky a pouzdra
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru