Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxační balíček plný péče v Thajském ráji: masáž, peeling i rybky

Thajský ráj (3 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 58 prodejů

Hodnocení podniku Thajský ráj

4,4 46 564×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,4
88.121%
Prostředí 4,3
86.834%
Průběh rezervace 4,5
90.256%
Personál 4,4
88.354%

Filtry
Recenze zákazníků

Chodím sem ráda i když je tam velký provoz . Někdy chvilku trvá se uvolnit je tady opravdu moc lidí. Personál je milý.

Myslím , že při masáží nohou by nikdo vedle vás neměl telefonovat …opravdu to ruší.

Hodnoceno: 6. července 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Není relax a velký hůl

Hodnoceno: 23. června 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Maséři šikovní, příjemní

Neúplný balíček s trapnými výmluvami
Na relax až moc hluku

Hodnoceno: 17. června 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Moc jsem to užila, skvělá masáž celého těla.

Vše líbilo

Hodnoceno: 16. června 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Masáž byla úžasná.

Neměla jsem rybičky 😔

Hodnoceno: 13. června 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Všechny masérky naprosto v pohodě, zákazníkům se věnovaly. Zvláště hlavní dlouhá masáž vynikající.

Dost zmatená slečna u vstupu. Zdálo se mi, že nezvládá komunikaci (horší angličtina) či nevychází osobně s masérkami, což se odrazilo i na zákaznících.

Hodnoceno: 3. června 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

První část masáže (masáž nohou) byla příjemná

Na závěr příjemné masáže nohou mi masérka trhla nohou tak, že jsem i přes fyzioterapii měla problém pár týdnů chodit. Prostředí nic moc, hektické, hned u rušného Václavského náměstí. Horní patro a masáž zbytku těla se mi také nelíbila, zažila jsem mnohem lepší.

Hodnoceno: 30. května 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Přístup a prostredi

Nemám vyhrady

Hodnoceno: 24. května 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Maséři velmi milí a vstřícní i přes malou jazykovou bariéru (česky téměř neumí), prostředí moc krásné.

Nevím, zda recepční měla mylné informace nebo to byl úmysl, ale přestože jsem skutečně měla procedury 150 minut, některé byly z nějakého důvodu prodloužené (třeba rybičky 30 minut místo 15) a byla jsem tak dvě procedury připravena.

Hodnoceno: 15. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Dobra lokace, masaze velmi prijemne

Nekomunikace, neprofesionalita a nezajem personalu mi uplne zkazili cely zazitek.

Hodnoceno: 4. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Milý personál a masérka

Na toaletě nebyly papírové rucniky

Hodnoceno: 26. března 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Velmi milý personál, strašně šikovné masérky. Celkově to bylo úžasné a rozhodně pořídíme znovu.

Nikdo z personálu(a to ani paní recepční) nevěděl, co je součástí balíčku. Věděli jen, že je celková kůra na 150 minut, ale neviděli, jaké procedury máme mít ani jestli jsou rybičky včetně časového limitu nebo zvlášť. Bylo by dobré je spravit o všech nabídkách, které na slevomatu jsou.

Hodnoceno: 4. března 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Nejvic se mi libila masaz nohou, ktera byla provedena velmi poctive, a manualni masaz obliceje. Maserka byla sikovna a profesionalni. Pres drobne nedostatky popsane nize v negativech bych zazitek hodnotila kladne, protoze 150 minut pece za cenu 999 Kc je opravdu super.

Peeling zad a masaz obliceje kokosovymi vacky, ktera mela byt soucasti balicku, se nekonaly a ze zacatku mi prisla cela organizace vsech procedur trochu zmatena a nikdo se mnou uplne moc nekomunikoval. Take mi trochu vadilo, ze pri masazi nohou jsem byla jako ve vykladni skrini hned u vchodu, takze jsem se nedokazala tak dobre zrelaxovat.

Hodnoceno: 28. ledna 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Maserka behem masaze usinala. Masaz jako takova neobsahovala domluvene procedury.

Hodnoceno: 25. ledna 2024
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Opravdu jsem si to hýčkání užila. Recepční i masér velmi milí. Za tu cenu pecka:)

Prostředí první masáže bylo stísněné, málo místa na odložení kabátu

Hodnoceno: 25. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

moje masérka byla poctivá

hlasite baveni se mezi ostatními maserkami a hluk obecně

Hodnoceno: 10. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Masérka pracovala skvěle, ze začátku měla chuť si povídat, ale naznačila jsem, že jsem si přišla odpočinout, tak přestala. Masáž nohou i thajská byly skvělé. Zelený čaj byl také chutný.

Salón je přímo na Václavském náměstí a je to takový průchoďák, ale s tím jsem trošku počítala. Paní na recepci vůbec neměla ponětí co voucher obsahuje. Chtěla mi dát 135 minut thajské masáže. Obávám se, že po takové náloži bych neodešla 🙆. Takže jsem musela vytáhnout telefon a ukazovat či vše ve voucheru je. Neproběhl peeling zad a jedna z 15 minutových masáží. Vadilo mi, že si říkají o tipy, ale předpokládám, že je to kvůli cizincům, kteří třeba nevědí, že není součástí zaplacené částky. Službu jsem na místě nereklamovala, protože za cenu voucheru jsem dostala spoustu služeb, ale na tuto pobočku se již nevrátím.

Hodnoceno: 23. července 2023
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky
Hodnoceno: 26. května 2023
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Paní masérka úžasná

Recepční nebyla přívětivá

Hodnoceno: 26. května 2023
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky

Vše bylo naprosto skvělé! Odcházela jsem dokonale odpočinutá a zrelaxovaná

V balíčku je masáž obličeje kokosovými válečky a peeling zad, které neproběhly

Hodnoceno: 1. května 2023
Hodnocená nabídka: Relaxační balíček plný péče: masáž, peeling i rybky
Nahoru