Den pro gentlemana: 100 min. skvělého odpočinku pro muže a vychlazené pivo

2 684 Kč −70 % od 799 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Thajský ráj

4,5 46 538×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,4
88.173%
Prostředí 4,3
86.934%
Průběh rezervace 4,5
90.366%
Personál 4,4
88.446%

Filtry
Recenze zákazníků

vše ok

no

Hodnoceno: 21. června 2024
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: 100 min. odpočinku pro muže

Masáž profesionální, masérky milé.

I když jsem měl dostat pivo, obsluha mně oznámila že jsem si o něj měl říct při příchodu ( to mám vědět jak?), pak řekla že ho připraví a po dvaceti minutách nic. Tak jsem odešel.

Hodnoceno: 14. března 2024
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: 100 min. odpočinku pro muže
Hodnoceno: 29. října 2023
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Vse

Hodnoceno: 21. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu
Hodnoceno: 18. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Kvalitní masáž

Pivo jsem nedostal, komunikace obtížnější

Hodnoceno: 26. října 2022
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

masáž nohou

příliš mnoho lidí, bez soukromí na vychutnání si masáže nohou

Hodnoceno: 2. října 2022
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Skvela thajska masaz, poradne prokrupe a protahne cele telo, zadne jemne hlazeni.

Nekdy to bolelo az prilis a to je u me co rict. Obycejne pivo v plechu, caj ani nebyl nabidnut. Rad dam maserkam spropitne, kdyz jsem spokojeny, ale nelibi se mi jak mi maserka cpe obalku s napisem TIP primo pod nos. Celkovy dojem spis zklamanim nez den pro gentlemana. Chybi mi pobocka na Celetne, ostatni jsou o uroven niz.

Hodnoceno: 24. června 2022
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

masáž dobrá

chování slečny na recepci…asi už je znát, že se objevují cizinci a češi jsou vnímáni jako něco podřadného.
Pivo ve voucheru – zapomente, to jsem vůbec nedostal
Rybičky – taky ne, až když jsem odcházel po masáže jsem se zeptal co ty rybičky a bylo mi řečeno, že ty se dělají před masáží......?!?! já na to že mi to nikdo neřekl a slečna na recepci v klidu, že jsem přišel pozdě!!! Přičemž jsem byl objednán na 16hodinu, přišel jsem v 15.56 – tzn.o 4 minuty dříve – nikdo v tu dobu na rybičkách nebyl a slečna mi rovnou řekla at jdu na masáž. Pak mi říkala, že jsem přišel pozdě – že prý bylo uvedeno že máme přijít o 10 minut dříve…což sice jsem ve voucheru našel, ale pokud jste objednaný na 16 hodinu, předpokládám, že vše začíná v 16 hodin. Dál nezájem a dál se houpala a věnovala cizincům.....

Hodnoceno: 1. června 2022
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Pokuď chcete rezervaci dříve než za 2 měsíce, tak za příplatek 200kc vám nabídnou okamžitý termín. Přítel měl voucher na gentlemanskou masáž, nedostal ani rybičky, ani nápoj. Vlastně 70% zaplacených služeb nedostal.

Hodnoceno: 16. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Masáž super

Čaj a jiné nápoje nedoporučuji

Hodnoceno: 20. února 2022
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu
Hodnoceno: 2. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Žalostne málo termínov na výber :(
Možno by bolo lepšie spraviť online termíny cez slevomat, nech človek vie, či sa mu voucher vôbec oplatí kupovať. Takto si človek musí uplatniť voucher na ich rezervačnom portáli, potom zistí, že mu to tam vyhodí pár možností a musí si vybrať „najmenšie zlo“ a nie termín kedy sa mu to hodí, len aby voucher neprepadol – vzhľadom na to, ako (ne)funguje komunikácia s týmto podnikom :(

Hodnoceno: 25. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu
Hodnoceno: 23. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Líbí se mi především kvalita služby a opravdu milý personál.

Nemám žádné připomínky.

Hodnoceno: 16. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Rybičky masáž a pivko. Super relax užil jsem si to.

Hodnoceno: 6. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu
Hodnoceno: 29. září 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Skvělá masáž.

Rezervační systém padal.

Hodnoceno: 13. srpna 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

super relax pro muže

Hodnoceno: 17. července 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu

Objednávka bez problémů, čas dodržen.

Manžel se těšil na pivo, dostal cider. Dále byl v nabídce zelený čaj, nikdo mu ho nenabídl.

Hodnoceno: 8. června 2021
Hodnocená nabídka: Den pro gentlemana: masáž dle výběru a pivo k tomu
Nahoru