



















































Herbucha: kombucha z Moravy, obohacená o kousky bylin a koření, 6 lahví
Přehled nabídky




















































Okořeňte svůj život. Anebo aspoň stůl.
Kdo v posledních měsících nezaznamenal vzrůstající popularitu kombuchy, fermentovaného nápoje s řadou benefitů na lidský organismus, jako by nebyl. Už jste však zaslechli o Herbuše, nevšední kombuše z Moravy? Základ tohoto 100% přírodního nápoje silné a naprosto unikátní chuti tvoří různé druhy pravého čaje.
Co jej od klasické kombuchy odlišuje, je obohacení o kousky bylin a koření. Ty jsou plněny do lahve spolu s nápojem samotným. V nabídce nejdete hned 5 druhů, a to s rozmarýnem a tymiánem, chilli, meduňkou nebo ibiškem a jasmínem. Nechybí ani lahvinka s příchutí citrusů. Během roku pak Herbucha vytváří limitované sezónní edice, jako je kombucha inspirovaná létem nebo Vánocemi.
Čím je Herbucha typická? Chutná dobře sama o sobě, ale zároveň je skvělým doplňkem k jídlu – nejen díky své jedinečné chuti, s níž lze pokrmy krásně spárovat, ale i probiotickým vlastnostem, jež redukují pocit těžkosti. Je skutečně 100% přírodní, neobsahuje kousíček chemie ani konzervačních látek. Suroviny pro její výrobu jsou nezpracované (pouze sušené).
Jak o Herbuše, kombuše z Moravy hovoří její zakladatel?
Herbuchu vyrábíme v Moravském Žižkově u Břeclavi. Chceme vyrábět kombuchu, na které si zákazník skutečně pochutná. Není nutno vyrábět nápoj, který je prospěšnými látkami nabitý tak, že jej považujeme za ozdravnou kúru, a přehlížíme jeho chuť. Chceme vyrábět zážitek. Chceme vyrábět zajímavý a nevšední nápoj s vyladěnou chutí, od které navíc zákazník dostane přidanou hodnotu v podobě prospěšných účinků. Chuť je pro nás na prvním, druhém i třetím místě. Kvalita nápoje jde s chutí samozřejmě ruku v ruce. |
Herbucha a její pečlivá výroba
Všechny příchutě se vyrábí stejným způsobem. Vyrobí se čaj (pro různé příchutě různé druhy), nechá se kvasit a přidá se kombinace bylin s kořením. Bylinky se plní přímo do lahve, jejich kousky jsou součástí výsledného produktu a dokládají poctivou ruční výrobu. Všechny příchutě obsahují kombuchovou kulturu bakterií a kvasinek a kofein (který je obsažený v již samotném čaji).
Dobré vědět: Herbucha je fermentovaný produkt, proto je nutné ji po celou dobu uchovávat v chladu do 7 °C. Vzhledem ke speciální přepravě (Herbuchu je totiž potřeba v chladu také přepravovat) se objednávky odesílají jednou týdně – ve čtvrtek. V pátek jsou připravené k doručení do vlastních rukou.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Štěpán Vican, Benátky 270, 691 01 Moravský Žižkov