Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Získejte krásnou a zdravou pokožku: lymfatická i anticelulitidní masáž

Masáže LU-MA Praha - Podolí  (mapa) 24 prodejů

Hodnocení podniku Masáže LU-MA

4,6 234×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 3,8
75.783%
Prostředí 4,4
88.192%
Průběh rezervace 4,8
95.904%
Personál 4,7
93.494%

Filtry
Recenze zákazníků

Perfektně provedená masáž.
Už se těším na další objednanou proceduru.

Nemám negativní připomínky. Vše bylo v naprostém pořádku.

Hodnoceno: 3. června 2024
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Profesionálně odvedená práce zkušenou a příjemnou paní masérkou.
Ráda opět přijdu znovu.

Nemám žádné negativní připomínky. Vše bylo OK.

Hodnoceno: 29. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

vše

Hodnoceno: 11. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Velmi dobrá lymfatická masáž nohou s lymfodrenáží obličeje! Paní masérka se opravdu snažila mému tělu maximálně prospět, masáž byla poctivá a trvala dlouho… Po masáži jsem vnímala opravdový rozdíl!
S čistým svědomím doporučuji všem zájemcům o kvalitní lymfatickou masáž!

Hodnoceno: 8. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Výborná poctivá lymfatická masáž nohou s lymfodrenáží obličeje, krku a dekoltu! Mám z ní skvělý pocit, několik dní po masáži jsem se cíítil jako znovuzrozený…
Upřímně tedy doporučuji všem milovníkům očistných a zárověň příjemných lymfatických masáží!

Hodnoceno: 8. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

I když určíte co masírovat nebo vynechat, masérka si stejně jede podle sebe.

Hodnoceno: 17. února 2024
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Hezké prostředí

Škoda, že polovina času manuální lymfatické masáže je prováděna strojová vakuová masáž.

Hodnoceno: 5. února 2024
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Jako vždy jsem byla nadmíru spokojená s profesionálním přístupem paní masérky, Dělá vždy maximum proto, abych odcházela s pocitem, že jsem něco udělala pro své zdraví. Chodím pravidelně a hodlám pokračovat i v roce 2024.

Nemám žádné negativní zkušenosti a to na masáže chodím pravidelně.

Hodnoceno: 30. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

vše

Hodnoceno: 12. září 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Odborně provedená masáž po které mizí nevzhledná „pomerančová kůže“.
V masážích budu i nadále pokračovat. Hezké a čisté prostředí, příjemná paní masérka.

Hodnoceno: 1. září 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Masáž byla super

Paní se snaží celou masáž nalákat na další masáže

Hodnoceno: 17. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Odborně provedená masáž, příjemná paní masérka.
Jistě jsem zde nebyla naposledy.

Nemám žádné negativní připomínky, vše bylo v pořádku.

Hodnoceno: 7. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Příjemné prostředí, sympatická paní masérka, dobrá dopravní dostupnost.

Hodnoceno: 17. června 2023
Hodnocená nabídka: Lymfatická masáž s lymfodrenáží obličeje a krku

Příjemné prostředí, blízko od tramvajové zastávky, velmi milá paní a masáž skvělá.
Opravdu jsem si to užila.

Nemám nic, co bych vytkla.

Hodnoceno: 22. května 2023
Hodnocená nabídka: Lymfatická masáž s lymfodrenáží obličeje a krku

vše

Hodnoceno: 20. května 2023
Hodnocená nabídka: Lymfatická masáž s lymfodrenáží obličeje a krku

Odborně provedená masáž, zručná masérka a příjemné prostředí nové provozovny.
Těším se na další návštěvu.

Hodnoceno: 17. května 2023
Hodnocená nabídka: Manuální lymfatická i přístrojová anticelulitidní masáž

Na Lymfa masáže chodím opakovaně a vždy jsem s prací masérky spokojena.
Vřele doporučuji všem.
Kladně hodnotím i nové prostory.

Hodnoceno: 2. května 2023
Hodnocená nabídka: Lymfatická masáž s lymfodrenáží obličeje a krku

Prijemny personal.

Hodnoceno: 14. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Lymfatická masáž s lymfodrenáží obličeje a krku

Samotná masáž byla super a dala bych ji 5 *. Průběh masáže a komunikace s paní masérkou probíhala po celou dobu v pořádku.

Zázemí bych naopak nepochválila a byla jsem z toho dosti na rozpacích. Bohužel poslední dojmy mi zkazilo naléhání a nátlak paní masérky, kdy chtěla zaplatit dalších 10 návštěv a zálohu na další návštěvu.

Hodnoceno: 12. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Lymfatická masáž s lymfodrenáží obličeje a krku

masáž výborná

prostředí horší, …ale budou se stěhovat do lepšího;

Hodnoceno: 7. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Lymfatická masáž s lymfodrenáží obličeje a krku
Nahoru