Hodina bowlingu a nálož jídla: jedna či dvě dráhy a až 4400 g dobrot

od 999 Kč
Vybrat variantu
Kajot Intacto Bowling (kontakt) Modřice  (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva

dobrý den, ta nálož jídla je ta fošna plná dobrot z jídelního lístku restaurace nebo úplně něco jiného? Váhově i cenově to moc nesedí.
 díky

Slevomat.cz

Hezký den, milá Evo, děkuji za váš dotaz. Nálož jídla obsahuje vždy to stejné, avšak u každé nabídky jinou gramáž, konkrétně tedy: Kuřecí stripsy, Řízky kuřecí, Řízky vepřové, Mini sýry smažené, Cibulové kroužky, Hranolky, Zelenina mix. Gramáž je vždy napsána pod danou variantou. S přáním krásného dne, Johana

Eva

Ale já se ptala na to jestli je to stejné jídlo co mají na jídelním lístku nebo nějaká speciální nabídka přímo pro slevomat.
Protože v jídelním lístku vidím nejmenší gramáž 1100g za 699,– . Když přičtu bowling, tak je to jen o pár korun víc než vaše nabídka s menší porcí jídla. Tak mě zajímá v čem je výhoda.

Kajot Intacto Bowling


Dobrý den



Bohužel čekáme na nové jídelní lístky kde je jiná cena, a na internetu na změnu. Lepší nabídka je přes slevomat

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru