Pomalu pečená Chacharova kolena s hořčicí a křenem i pivem na spláchnutí
Přehled nabídky
Když něco děláte každý den, dosáhnete v tom určitého mistrovství. A to platí i pro pečení kolen.
Přijďte do Hasičárny Hlučín na poctivou porci pečeného kolene – s partnerkou, kolegou nebo s partou kamarádů. Tenhle zázrak tu pečou denně 5 hodin při maximální teplotě 150 °C, pečínku pro vás připraví vždy ze zadního kolene s talířovým řezem. A to je ještě před samotným pečením každá porce naložena 24 hodin v originálním česnekovém láku.
Se správným voucherem si k tomu celému dáte i tankový, poctivě ošetřený Ostravar. Skoro se až můžete vsadit, že po takové baště u jednoho nezůstanete.
Mimochodem, víte, proč se tenhle koncept jmenuje Hasičárna? Protože hasí žízeň každý den! Industriální a chlapský duch hasičských zbrojnic umocní návštěvu ochotným a přátelským personálem. Tady jste zkrátka vždy vítáni.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.