Originální fotografie oční duhovky: jedno i dvě oči či jejich splynutí v jeden obraz

1 000 Kč −10 % od 899 Kč
Vybrat variantu
Jakub Štěpán (kontakt) 18 prodejů 42 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
Lucie Šarapatková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. ráda bych zakoupila jako dárek pro kamarádku. Je možnè mít vyfocené tři duhovky? Ona, její manžel a malá roční dcera na jeden obraz?

Jakub Štěpán


Dobrý den, díky za dotaz. V rámci této slevové akce na Slevomatu nabízím jen jedno nebo dvě oči. Při objednání standardní cestou se dá samozřejmě domluvit i na jiných variantách včetně té, o které píšete.

Luděk Sedlák

Dobrý den, můžu se zeptat kolik stojí tisk, který je schopen zajisti fotograf a není v ceně nabídky a zda je výsledkem černý obraz splynutí, který je uveden ve fotografiích nabídky.
Děkuji Luděk

Jakub Štěpán


Dobrý den, Luďku, cena tisku obrazu velmi záleží na jeho velikosti, ale nejčastěji je to něco okolo 1 až 3 tisíc Kč. Je to kvalitní tisk na pevné desce v černém hliníkovém rámu, připravený na pověšení na zeď (odpovídá to fotkám u nabídky, ano). Po focení napíšu přesnou a aktuální nabídku tisku a když se zalíbí, vše zařídím. Zdraví Jakub Štěpán

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru