Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.












































Zmrzlina doma jako z Itálie: Zmrzlinovače, směsi z Opočna i drtič ledu
Přehled nabídky
Doprava zdarma od 999 Kč
Varianta:
![]() |
Drtič ledu Beper P102GEL100
1 459 Kč
−18 %
1 199 Kč
|
![]() |
Výrobník zmrzliny BEPER P102GEL001
1 539 Kč
−9 %
1 399 Kč
|
![]() |
Zmrzlinovač Nedis KAIM600CWT
3 659 Kč
−18 %
2 999 Kč
|
![]() |
Chladicí kompresor UNOLD 48816
6 999 Kč
−43 %
3 999 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, čokoláda
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, jahoda
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, jogurt
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, meruňka
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, pistácie
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, smetanový základ
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, vanilka
Nejprodávanější
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk PREMIUM, višeň
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk PREMIUM, černý rybíz
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
![]() |
Zmrzlinová směs Bohemilk PREMIUM, pomeranč
699 Kč
−20 %
559 Kč
|
V ceně varianty:
Beper P102GEL100
- Elektrický drtič ledu ideální pro rychlou přípravu ledové tříště a sorbetu
- Snadné použití: stačí vložit led, zapnout výrobek a přidat sirup
- Nože z nerezové oceli pro dokonalé drcení ledu
- Víko s bezpečnostním systémem
- Odnímatelné části přístroje pro snadné čištění
- Příkon: 30 W
- Počet rychlostí: 1
- Materiál: ABS/nerez ocel
- Rozměry (šířka × hloubka × výška): 16,5 × 23 × 25 cm
- Barva: Červená
- Typ zásuvky: C (EU)
- Napětí a frekvence: 220–240 V ̴ 50–60 Hz








Doručení:
PPL
Zdarma
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
BEPER P102GEL001
- 1,5litrový hliníkový koš s dvojitou izolací, který v mrazáku snadno zamrzne
- Průhledné víko s velkým otvorem pro vkládání surovin
- Plně automatizovaný provoz, není třeba šlehání rukou
- Stabilní protiskluzové nohy
- Bezpečnostní zámek
- Žádné BPA plasty
- Nádoba je nepřilnavá a snadno se čistí




Doručení:
PPL
Zdarma
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Nedis KAIM600CWT
- Plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem
- Není potřeba předzmrazení
- Zmrzlinu lze připravit během 60 minut
- Funkce pro uchování v chladu (1 hodinu po dokončení přípravy zmrzliny)
- Vyjímatelná mísa na zmrzlinu usnadňuje mytí
- LCD displej s ovládáním pomocí tlačítek
Technické parametry:
- Barva: bílá
- Délka kabelu: 0,70 m
- Materiál: plast
- Spotřeba: 100 W
- Objem nádoby: 1 l












Doručení:
PPL
Zdarma
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
UNOLD 48816
- Vlastní plně automatický chladicí kompresor pro kontinuální chlazení (až –28 °C)
- Automatický program
- Zmrzlina za cca 30 minut (při teplotě přísad cca 6 °C)
- Digitální zobrazení teploty přísad (nádoba na led) a času
- Nádoba na led
- Stabilní motor pro trvalý provoz
- Objem: 1,5 litr zmrzliny
- Rozměry: 37,5 × 29 × 32,5 cm
- Výkon: 150 W, 230 V, 50 Hz









Doručení:
PPL
Zdarma
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, čokoláda
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 1849 kJ / 440 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kys. | 11 g |
Sacharidy | 57 g |
z toho cukry | 55 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 6,2 g |
Sůl | 0.74 g |
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 1849 kJ / 440 kcal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kys. | 11 g |
Sacharidy | 57 g |
z toho cukry | 55 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 6,2 g |
Sůl | 0.74 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, jahoda
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 2035 kJ / 485 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kys. | 13 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 60 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,43 g |
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 2035 kJ / 485 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kys. | 13 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 60 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,43 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, jogurt
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
Energie | 2018 kJ / 481 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kys. | 12 g |
Sacharidy | 59 g |
z toho cukry | 57 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,46 g |
Energie | 2018 kJ / 481 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kys. | 12 g |
Sacharidy | 59 g |
z toho cukry | 57 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,46 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, meruňka
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 1978 kJ / 471 kcal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené mastné kys. | 11 g |
Sacharidy | 63 g |
z toho cukry | 62 g |
Bílkoviny | 12 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,39 g |
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 1978 kJ / 471 kcal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené mastné kys. | 11 g |
Sacharidy | 63 g |
z toho cukry | 62 g |
Bílkoviny | 12 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,39 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA Čokoláda, balení 2kg
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 2035 kJ / 485 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kys. | 13 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 59 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,43 g |
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 2035 kJ / 485 kcal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kys. | 13 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 59 g |
Bílkoviny | 14 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,43 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, smetanový základ
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 2112 kJ / 504 kcal |
Tuky | 24 g |
z toho nasycené mastné kys. | 16 g |
Sacharidy | 55 g |
z toho cukry | 54 g |
Bílkoviny | 17 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,54 g |
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 2112 kJ / 504 kcal |
Tuky | 24 g |
z toho nasycené mastné kys. | 16 g |
Sacharidy | 55 g |
z toho cukry | 54 g |
Bílkoviny | 17 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,54 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk MIXAR EXTRA, vanilka
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
Alergeny: Mléko – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
|
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) |
SLOŽENÍ NA 100 G
Složení: sušené mléko plnotučné, cukr, sušené odstředěné mléko, emulgátor E472b, stabilizátor E466, aroma etylvanilin, barvivo kurkumin E100, barvivo riboflavin E101 |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2112 kJ |
Energetická hodnota | 504.42 kcal |
Tuky | 24 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
Sacharidy | 56 g |
- z toho cukry | 56 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 0.5 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk PREMIUM, višeň
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
Alergeny: Mléko – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
|
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) |
SLOŽENÍ NA 100 G
Složení: sušené mléko plnotučné, cukr, sušené odstředěné mléko, emulgátor E472b, stabilizátor E466, aroma etylvanilin, barvivo kurkumin E100, barvivo riboflavin E101 |
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 1663 kJ / 393 kcal |
Tuky | 4,5 g |
z toho nasycené mastné kys. | 2,3 g |
Sacharidy | 81 g |
z toho cukry | 80 g |
Bílkoviny | 7 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,22 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk PREMIUM, černý rybíz
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
Alergeny: Mléko – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
|
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) |
SLOŽENÍ NA 100 G
Složení: sušené mléko plnotučné, cukr, sušené odstředěné mléko, emulgátor E472b, stabilizátor E466, aroma etylvanilin, barvivo kurkumin E100, barvivo riboflavin E101 |
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
SLOŽENÍ NA 100 G
|
||||||||||||||||
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
V ceně varianty:
Zmrzlinová směs Bohemilk PREMIUM, pomeranč
- Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
- Váha: 2 kg
- Datum expirace: 8. 2. 2025
- Země původu: ČR
a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji, nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C. b) teplou cestou s pasterací Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4 °C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu –8 °C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4 °C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu. Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1 : 4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody) |

Obsahuje následující alergeny:
Alergeny: Mléko – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
|
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) |
SLOŽENÍ NA 100 G
Složení: sušené mléko plnotučné, cukr, sušené odstředěné mléko, emulgátor E472b, stabilizátor E466, aroma etylvanilin, barvivo kurkumin E100, barvivo riboflavin E101 |
SLOŽENÍ NA 100 G
Energie | 1663 kJ / 393 kcal |
Tuky | 4,5 g |
z toho nasycené mastné kys. | 2,3 g |
Sacharidy | 81 g |
z toho cukry | 80 g |
Bílkoviny | 7 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,22 g |
Doručení:
PPL
99 Kč
(7 prac. dní)
Doručuje obchod:
Rychlost dodání, kvalita výrobku












































Čekání u plotu na zmrzlinářovu znělku je už passé.
Znáte to. Zničehonic přijde chuť na zmrzlinu, ale zrovna se vám vůbec nikam nechce. Je polední horko nebo půlnoc nebo máte už plné zuby všech těch pseudo-příchutí, které vám strkají pod nos, a chcete si dát pořádnou zmrzku, takovou jakou ji máte rádi? Objednejte si domácí zmrzlinovač a už si nikdy nebudete muset zoufat!
Vyberte si třeba výrobník zmrzliny BEPER P102GEL001, do kterého stačí přidat správné a vámi oblíbené ingredience a zmrzlinu vám během chvilky našlehá úplně sám. A to až litr a půl!
Ono se mi to nějak rozteklo
Potřebovali byste, aby se zmrzlina hned nerozpustila, ale nemáte v mrazáku místo? Pořiďte zmrzlinovač Nedis KAIM600CWT, který vyrobí a v chladu uchová litr zmrzliny, nebo rovnou chladicí kompresor UNOLD 48816, do kterého se vejde zmrzliny ještě o půl litru víc a udělá vám ji za 30 minut. Nezapomeňte si k tomu koupit české příchutě z Opočna! V nabídce najdete klasiky, jako jsou čokoláda, vanilka a jahoda, ale i černý rybíz nebo višeň a další.
A pokud jste byli odjakživa spíš na ledovou tříšť, neváhejte s objednávkou drtiče ledu Beper P102GEL100, do kterého stačí jen nasypat zmrzlou vodu, kápnout sirup, zapnout, chvilku se těšit a pak už si jen pochutnat na osvěžující dobrotě. Poradí si ale výborně třeba i s domácím sorbetem.
Dobré vědět: Pokud máte děti, budete mít po nákupu domácího zmrzlinovače šťastnější děti.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Horská 10, Trutnov – Dolní Staré Město 541 01