Ostrá chuť Mexika: zkumavky vysoce pálivého chilli i uzené chilli v celku

Hodnocení podniku Laprove.com

4,6 225×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita 4,5
90.11%
Doručení 4,6
91.74%
Komunikace s dodavatelem 4,6
91.86%

Filtry
Recenze zákazníků

V pořádku.

Paní u výdeje nepříjemná.

Hodnoceno: 8. února 2024
Hodnocená nabídka: Zkumavky vysoce pálivého chilli i extra pálivá salsa
Hodnoceno: 20. ledna 2024
Hodnocená nabídka: Zkumavky vysoce pálivého chilli i extra pálivá salsa

Přišly 2 ampule chilli stejné, takže stojánek k ničemu 😀

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci

Dobrý den, prosím zašlete email na info@laprove.com, chybu v expedici napravíme a zašleme kompenzaci.
Děkujeme
LaProve

Hodnoceno: 30. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Zkumavky vysoce pálivého chilli i extra pálivá salsa

Nedodali mi objednaný produkt, ale nějaké sušené papričky. Nehledě na to, že zboží dorazilo později, to chápu, ale nemělo by se stávat, že dorazí jiné zboží a ani mě o tom neinformují…

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

To nás velmi mrzí, předpokládáme, že se stala chyba při etiketaci Vašeho balíku, který obdržel někdo jiný. Napište prosím na email info@laprove.com, zašleme znovu i s kompenzací.

Hodnoceno: 29. října 2023
Hodnocená nabídka: Zkumavky vysoce pálivého chilli i extra pálivá salsa

rychlé dodání, chuťově bez výhrad

větší zkumavka nedrží ve stojánku

Hodnoceno: 11. dubna 2023
Hodnocená nabídka: 1–3 zkumavky vysoce pálivého chilli Habanero
Hodnoceno: 10. února 2023
Hodnocená nabídka: 1–3 zkumavky vysoce pálivého chilli Habanero

Zásilku jsme vůbec ne dostaly , nevím kde se stala chyba …. :(

Hodnoceno: 26. ledna 2023
Hodnocená nabídka: 1–3 zkumavky vysoce pálivého chilli Habanero

2× roztržený balík, ve kterém bylo zboží dodáno

Hodnoceno: 20. prosince 2022
Hodnocená nabídka: 1–3 zkumavky vysoce pálivého chilli Habanero

Velmi se mi líbily zkumavky, rychlost dodání a cena.

Dřevěný stojánek je takový nijaký, zkumavky v něm řádně nestojí.

Hodnoceno: 18. prosince 2022
Hodnocená nabídka: 1–3 zkumavky vysoce pálivého chilli Habanero

Zatím nemohu hodnotit chilli obsah, ale snad napraví celkový vizuální dojem – posoudí až obdarovaný…

Zklamal mě držáček ve tvaru kostičky, opravdu nehezky opracován a dva otvory na menší chilli zkumavky jsou mnohem větší, takže v nich nedrží a kymácí se. Jako dárek a stojánek na stůl to je bohužel spíš na ostudu🤔
Doručení proběhlo až na avizovaný třetí termín (7.,9.,12. 12.), ale to se v tomto období a v rukách České pošty zas až tak nedivím🤷🏻‍♀️

Hodnoceno: 12. prosince 2022
Hodnocená nabídka: 1–3 zkumavky vysoce pálivého chilli Habanero
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru