Degustační menu pro dva v restauraci U Eichlerů: husí paštika, vepřová panenka, lívance z podmáslí i nápoje
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 8. 2024.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- Předkrm:
- 2× husí paštika (80 g) v brusinkovém džusu, slaninový chips, nakládané cibulky, okurky, husí škvarky, rozpečený chléb
- Hlavní chod:
- 2× vepřová panenka (150 g), bramborové škubánky na sádle, žampionové ragú, grilovaná mladá kapusta, rozmarýnový olej
- Dezert:
- 2× lívance z podmáslí (100 g), borůvková omáčka, ořechová strouhanka, šlehačka, rybíz
- Nápoj:
- 2× domácí limonáda (0,4 l) dle výběru k předkrmu a hlavnímu chodu
- 2× káva dle výběru k dezertu
Omezení
Vouchery lze využít pouze od neděle do čtvrtka.
Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba provést rezervaci, a to buď telefonicky na čísle +420 412 550 297, nebo online na webových stránkách www.ueichleru.cz, kde naleznete rezervační formulář. V poznámce uveďte kód voucheru.
Termín rezervace je závazný, pokud se v rezervovaný čas nedostavíte, voucher propadá v plné výši.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Vařil v Německu, Peci pod Sněžkou, dokonce u Zdeňka Pohlreicha. Doma je ale doma, a tak se Jiří Eichler vrátil se svou skvělou gastronomií do Ústí nad Labem.
Na předměstí tu s manželkou Leonou otevřel restauraci U Eichlerů a už po dvou měsících mohli slavit úspěch – hodnotitelé z TopLife, kteří stojí za jediným objektivním hodnocením restaurací u nás známým jako Zlatí lvi, označili tento podnik mezi tipy na návštěvu. Tak se nechte inspirovat a zajeďte si sem také na celé degustační menu.
Dobré vědět: Jiří Eichler prezentuje toto menu i v knize, do které byl vybrán spolu s dalšími 49 šéfkuchaři z republiky. Tu si můžete zakoupit v restauraci.
Na co konkrétně se mohou těšit vaše chuťové pohárky? Jako předkrm se podává husí paštika v brusinkovém džusu se slaným chipsem. Role hlavního chodu se zhostí vepřová panenka a bramborové škubánky na sádle. Dezert pak obstarají lívance z podmáslí s borůvkovou omáčkou. Kromě jídla dojde pochopitelně i na nápoje, rty svlažíte domácí limonádou a zahřeje i šálek dobré kávy.