Designový hotel v Písku: restaurace zaměřená na lokální suroviny i balíček s vyjížďkou na koni

3 700 Kč −24 % od 2 790 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel "U Kapličky" (kontakt) Písek (mapa) 46 prodejů
Voucher do 1. 9. 2024

Přehled nabídky
Voucher do 1. 9. 2024

5,0

Krásný hotel, velmi hezky zařízený pokoj. Vše čisté a voňavé. Milé překvapení bylo, že na Valentýna…

Hana
V restauraci používají maso z vlastní biofarmy
Varianty s hodinovou vyjížďkou na koních na statku
V okolí památky, krokodýlí ZOO i koupaliště
2 až 3 osoby • 2 až 8 dní (1 až 7 nocí)
Ostatní varianty
2 až 3 osoby • 2 až 8 dní (1 až 7 nocí)
V restauraci používají maso z vlastní biofarmy
Varianty s hodinovou vyjížďkou na koních na statku
V okolí památky, krokodýlí ZOO i koupaliště

V písku na pláži může člověk najít poklady. A co v Písku na jihu Čech? Tam je najdete stoprocentně!

Objevte malebný Písek, městečko na Otavě s nejstarším kamenným mostem v Česku i královským hradem. Vaším domovem se stane 4* hotel U Kapličky, který stojí nedaleko centra a nedávno prošel rekonstrukcí. Těšte se na příjemné prostředí a také kulinářské zážitky v hotelové restauraci Chapelle, která je zdejší chloubou.

Ubytování a kulinářské zážitky

V hotelu pro vás připraví dvoulůžkový pokoj Comfort nebo Superior, oba s TV a Wi‑Fi, koupelnou se sprchou a také malou ledničkou. V pokoji Superior je k dispozici také klimatizace. Za příplatek s vámi mohou cestovat i vaši domácí mazlíčci.

Snídaně jsou součástí všech balíčků, dále můžete mít podle zvolené varianty v ceně také večeře v rámci polopenze, nebo jednu čtyřchodovou degustaci. Hotelové restauraci kraluje šéfkuchař Roman Dolejš, jehož umění je vyhlášené široko daleko.

Připravují tu jídla české i mezinárodní kuchyně a v maximální míře využívají suroviny od lokálních dodavatelů a z vlastní biofarmy v Maleticích. Na farmě mimo jiné chovají skot plemen Limousine, Charolais a nově i japonské plemeno Wagyu. Maso si sami bourají, nechávají ho vyzrávat 50 až 150 dní a poté upravují ve speciální troubě, která se dokáže vyhřát až na 500 °C.

Pestrá je také nabídka vín z ČR, Francie a Itálie, rumů, elixírů a whiskey, ale také vlastních čerstvých limonád, k jejichž výrobě používají sezónní ovoce.

Pro milovníky koní nebo kamarády krokodýlů

Zvolit můžete také balíček pro milovníky koní, který vám kromě všeho výše zmíněného zajistí zážitek na statku Topělec (5 km od hotelu). Tady vás čeká hodinová projížďka a zjištění, že pohled na svět z koňského hřbetu je prostě výjimečný. 

Nahoru