Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt ve Sklářské Porubě: polopenze a neomezený vstup do wellness

Hodnocení podniku Złoty Horyzont

4,5 60×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,8
95.112%
Personál 4,5
89.566%
Jídlo 4,4
88.696%
Wellness 4,5
89.778%
Volnočasové služby 4,2
83.126%
Lokalita 4,4
87.906%

Filtry
Recenze zákazníků

Naprosto skvělá volba. Vše bylo perfektní. Velice ochotný personál, vždy usměvavý a rozumí všemu, co jim říkáte česky. Naopak jsme vždy rozuměli a my jim. Člověk si na polštinu hned zvykne a rozumí všemu.
Wellness plně dostačující. Od 21 h je to jen pro dospělé, takže je pak klídek. Bazén teplý a solná místnost boží.
Jídlo dobré, vše pravidelně doplněné.

Poloha hotelu je v odlehlejší části a ten výhled na hory neomrzí. Měli jsme pokoj superior s výhledem a úžasný. Také doporučuji mrknout na terasu na střeše, pěkný výhled pro všechny.
Pokud chcete k horám, tak lepší bus nebo popojet autem, jinak se uchodite. Na druhou stranu je kolem hotelu klid.

Vzhledem k tomu, že je to hned za hranicemi, tak je tam plno Čechů. Ty v hotelu poznáte snadno. Nevylezou že zabrané vířivky celý den, bývají hluční a nebo si na něco furt stěžují.
Za to ale nemůže hotel, tam je vše v pořádku.

Hodnoceno: 9. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness

Dobrý den všechno bylo super

Hodnoceno: 8. července 2024
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness

Bazeny super!

Hodnoceno: 8. července 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness

K pobytu není co vytknout .

V TV nejsou české programy .

Hodnoceno: 21. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness

Polopenze vynikající. Pokoje nádhera. Lokalita příjemná. Wellness super odpočinek. Skvěle strávený víkend.

Bohužel Wi‑Fi=0. Jelikož je období hokeje a v TV není ani jeden kanál, kde by se dalo naladit, soustředil jsem se na připojení Wi‑Fi. Za celý víkend jsem se nepřipojil ani jednou. Beru to jako velké zklamání v dnešní době, na takovýto hotel je to za mně velký ale opravdu velký mínus. Další co mě překvapilo bylo placení za parkovné u hotelu. Jelikož hotel má své soukromé parkoviště nevidím důvod platit za parkovné, ale nebyli jsme překvapeni, byli jsme na to připraveni. Je to malá kaňka na pěkném víkendu, ale zase nic tak strašného aby si to člověk neužil.

Hodnoceno: 21. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness

Vše super!

Trošku pomalejší obsluha baru ve wellness zóně. Jinak nemám absolutně co vytknout.

Hodnoceno: 29. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness

Velmi příjemný hotel s wellness službami. Od 20:00 je wellness pouze pro dospělé a plavčík tento čas dodržuje a rodiče s dětmi na tento fakt upozorní. Ve stejný čas se otevírá bar v bazénu, který je příjemným završením wellness pobytu. Z wellnessu je krásný výhled na hory.
Pokoj krásný a čistý, vše moderně a nově zařízeno. K mému překvapení jsou pokoje pěkně izolované, takže pokud zrovna nemáte otevřené balkonové dveře a nehuláká vám na druhém balkoně skupinka mladých poláků, tak si užijete i krásný a klidný pobyt.
Jídlo formou bufetu bylo velmi uspokojující. Při našem pobytu byl menší zájem o polopenze, takže večeře byli skromnější, ale každý si vybral ať už z teplého nebo studeného baru. Snídaně bohaté s velkým výběrem teplého i studeného jídla.
Celkově jsme byli s pobytem velmi spokojeni.

Nemám nic, co bych vytkla.

Hodnoceno: 29. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness

Pěkné prostředí hotelu , příjemný personál , dobrá kuchyně . Krásná příroda , a výlety po okolí.

Zrovna nebylo pěkné počasí.

Hodnoceno: 23. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: polopenze a neomezený wellness
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru