Objevte krásy Zakopaného: pobyt se snídaní a neomezeným wellness

od 5 030 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Belvedere**** Resort & Spa (kontakt) Zakopané - Polsko (mapa) 91 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Belvedere**** Resort & Spa

4,6 57×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,5
90.98%
Personál 4,8
95.51%
Jídlo 4,7
93.878%
Wellness 4,2
84.49%
Lokalita 4,8
96.326%

Filtry
Recenze zákazníků

Krásný hotel se vším všudy, skvělé jídlo (božské snídaně) a wellness

Co se nám ale nelíbilo – večeře byly do 19:00, což jsme se nikde dopředu nedočetli a o večeři jsme přišli.
Během hlavní letní sezóny, kdy túry do hor jsou na celý den, je jídlo pouze do 19:00 na houby. :(

Hodnoceno: 14. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Lokalita, personál i jídlo skvělé

Vysoký poplatek za parkování

Hodnoceno: 20. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness
Hodnoceno: 18. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Tento hotel má oprávněně 4 *, je na velmi lukrativním místě, personál je velmi milý, vstřícný. Stravování je na velmi dobré úrovni, je všeho blahobyt. Byli jsme zde již po 2, pokaždé jiný typ pokoje, preferujeme ubytování v 3.podlaží. Hotel nabízí welness, sauny, koutek pro děti, 1 bar uvnitř s venkovním posezením a restauraci u Anděla – 4. patro s nádherným výhledem na Tatry. Hotel má i své garáže. Hotel je vhodný i pro invalidy, jsou zde 2 výtahy s prosklenými okny, takže sledujete scenérii Tater. Letos upravili pouze hodinu večeře, nyní od 16,00 – 19,00 hodin. Snídaně naopak posunuli od 7,30 do 11,00 hodin. Vřele doporučuji. Na Krupowki je to 10 minut chůzí..

Hotel bohužel nereaguje na stav vody. Byli jsme zde před rokem a bohužel skoro nikdo nebyl v bazéně pro studenou vodu, letos tomu nebylo jinak a vířivka tím pádem praskala ve švech.. Kdyby měl alespoň bazén 30 st, ale toto opravdu stále kazí dojmy. K ceně pobytu se ještě doplácí 2zl/den rekreační poplatek a 60 zl/den cena za parking, tak ať jste na toto připravení. Možná by to chtělo slevu pro ty, kteří zde jezdí opakovaně…?

Hodnoceno: 17. června 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Klidné prostředí, příjemný personál. Rádi se vracíme.

Hodnoceno: 14. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Placené parkování v hotelu

Hodnoceno: 8. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Lednička a rychlovarná konvice na pokoji, hotelový bazén a sauny.
Vynikající jídlo, velký výběr.

Parkování za poměrně vysoký poplatek

Hodnoceno: 17. března 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Doporučuji, 🥳

Hodnoceno: 18. prosince 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Všechno, až na studenou vodu v bazéně.
( měla být ohřívaná ).

Hodnoceno: 4. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Na tak obrovský hotel, malinký welnes. Vůbec jsme si ho neužili. A bazén studený.

Hodnoceno: 3. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Pěkný hotel, výborná strava , krásné ubytování .

Bazén velmi studený

Hodnoceno: 28. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

.

Hodnoceno: 23. října 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Super hotel.rádi se vracíme.

Hodnoceno: 3. října 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Parádní wellness, parádní bufet, parádní poloha hotelu 🤩

Jen trochu nepohodlné postele 🥴

Hodnoceno: 28. září 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Krásný, čistý hotel s milým personálem v horském prostředí. Výborné jídlo a super wellness, který jsme skoro každý večer měli jenom pro sebe. 5/5⭐️

Hodnoceno: 25. září 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Opravdu vse, od A az do Z , naprosta spokojenost, luxus!

Nastesti nebylo nic, co by se nam nelibilo, snad jen extra zpoplatnene a pomerne drahe parkovne, ale to je proti zbytku Evropy pro Polsko specificke.....

Hodnoceno: 6. září 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Klidná dovolená, skvělý poměr výkon/cena.

Není co vytknout.

Hodnoceno: 19. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Večeře slabší, ale snídaně vynikajici

Hodnoceno: 7. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Krásné okolí, příjemný a ochotný personál, skvělá kuchyně.

Měkké postele, zatuchlo v pokoji, wellness bez odpočívárny, nedodržování pokynů bez plavek – obvzlášť poláci.

Hodnoceno: 1. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness

Personál nám vyhověl s přistavěním dětské postýlky.

Neochota kuchaře ohřát příkm pro dítě v mikrovlnné troubě. Malá manželská postel a jedna postel na pokoji navíc, která zabírala místo pro postýlku, tím pádem byl i úzký prostor na projetí s kočárkem.

Hodnoceno: 30. července 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Zakopaném s jídlem i neomezeným wellness
Nahoru