Adults only pobyt v lázních Świeradów-Zdrój: wellness, polopenze s čtyřchodovou večeří a super výlety

od 4 340 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Park Hotel Kur & Spa Buczyński

4,3 78×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,6
91.698%
Personál 4,5
90.77%
Jídlo 4,5
89.056%
Wellness 3,8
75.918%
Volnočasové služby 3,9
77.358%
Lokalita 4,6
91.32%
Průběh rezervace 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků
Hodnoceno: 7. července 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Adults only wellness pobyt v polských Jizerkách

Vsechno !

Hodnoceno: 15. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Adults only wellness pobyt v polských Jizerkách

Lokalita je skvělá pro turistiku

Wellness nebylo funkční, což jsme se dozvěděli až na místě.
Bohužel jídlo formou bufet – jídelní strava, nic extra.

Hodnoceno: 25. března 2024
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách, pouze pro dospělé

Velmi pěkný hotel i ubytování. Pestrá nabídka jídel.

Hodnoceno: 4. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách, pouze pro dospělé

ochotný personál
výborný bohatý bufet
vynikající ubytování

- do wellness se muselo hodit do jiného hotelu 500m vzdáleného hotelu kvůli renovaci stávající wellness zóny, o čemž jsme dopředu věděli
– parkoviště u hotelu bylo placené
– sauna v druhém hotelu byla poměrně malá a nebyla možnost se ochladit v bazénu, či kádi

Hodnoceno: 2. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Čistota, příjemný personál a dobré jídlo.

Wellnes je v jiném hotelu. V tomto bude až v roce 2024.

Hodnoceno: 29. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách, pouze pro dospělé

Wellness v jiném hotelu, kde kapacita neodpovídá počtu hostů.

Hodnoceno: 21. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny
Hodnoceno: 20. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách, pouze pro dospělé

Postele, spaní.

Hodnoceno: 20. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

spokojenost, příjemné prostředí, čistota, vstřícný personál.

Hodnoceno: 23. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Recepční mimořádně milá. Zařídila vše, co jsme potřebovali.

Slevomat změnil rezervaci z Hotel Buczynski na Park Hotel Buczynskli. Pozor při objednávání. V druhém hotelu wellness byl mimo provoz.

Hodnoceno: 28. září 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

do dubna 2024 rekonstrukce bazénu, vířivky

Hodnoceno: 31. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Ochotný personál, výborná domluva i v angličtině, krásná příroda, čisto, výborné jídlo

Hodnoceno: 19. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Vstřícný a milý personál, pokoj docela malý, byl cítit odpad ve sprše jídlo dobré, velký výběr. Wellness na tak velký hotel trochu malý, ale v klidu jsme se vystřídali. Okolí moc pěkné, hodně možností výletů.

Kromě odpadu ve sprše bylo vše v pořádku.

Hodnoceno: 28. března 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Perfektní lokalita, hotel krásný, udržovaný, čistý. V sobotu večer hudba k poslechu i tanci. Velmi příjemné posezení. Velký výběr jídel jak ke snídani, tak k večeři.

Ochlazení po sauně jen ve sprše bez možnosti vyjít ven, nebo do chladu.

Hodnoceno: 1. února 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Informace by mohly v hotelu být i v českém jazyce, když je to jen skok od hranic.
Na jen v němčině, angličtině a samozřejmě v polštině.

Hodnoceno: 17. ledna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Dvě pohovky sražené k sobě opravdu nejsou manželská postel

Hodnoceno: 17. ledna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Studené jídlo, chtělo by to ohřívat talíře aby nestydlo.

Hodnoceno: 14. prosince 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Krásné ubytování, výborné jídlo a pestrý výběr. Menší wellness, ale byli jsme v něm téměř sami. Krásný výlety do okolí a nejen nákupy.

Hodnoceno: 3. prosince 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt v polských Jizerkách pro páry i rodiny

Hotel hezký, čistý. Personál hotelu milý. Toto ubytování je spíš pro starší. Wellnes pěkné čisté. Jídla bylo dostatek, studená kuchyně výborná

Procedury nebylo možné objednat dříve než za dva dny, což u pobytu na 3 noci je nedostatečné. Welnes na tak velký hotel velmi malé…Sauna tak pro 6 osob, vířivka tak pro 4 a smí do ní jen hosté z jednoho pokoje současně. Bazén také velmi malý… , Teplá kuchyně nic moc, málo ochucené, taková spíš dietka…

Hodnoceno: 31. října 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Wellness pobyt pro páry i rodiny v polských lázních
Nahoru