Nabídku Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Tantra z Bali v Ostravě: tantrická masáž jako cesta k uvolnění i sebepoznání pro ženy, muže i páry

3 499 Kč −57 % od 1 499 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Tantra z Bali Ostrava

4,4 32×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,3
85.162%
Prostředí 4,5
89.678%
Průběh rezervace 5,0
100%
Personál 4,5
89.032%

Filtry
Recenze zákazníků

Nádherná relační masáž. Slečna Ela je jedinečná

Hodnoceno: 24. června 2024
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

Naprosto skvělý zážitek. Velice rád někdy zopakuji. Svaly i duše dostaly pořádný relax.

Hodnoceno: 13. května 2024
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry
Hodnoceno: 5. května 2024
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

V podstatě s tantrickou masáží to společné nemá absolutně nic.

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci
Hodnoceno: 31. října 2023
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

Nemohu hodnotit

Zrušení termínu ze strany studia pro nemoc masérky..To vše se může stát, ale voucher už byl uplatněn na daný termín který, ale neproběhl. Tudíž nemožnost refundace ze strany Slevomatu.

Hodnoceno: 23. května 2023
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

Erotickou masáž jsem ještě neměl, takže nemám s čím srovnat. Začíná to jako lehká masáž a postupně se z toho stává dráždivý a vzrušující zážitek. Byl jsem spokojen.

Masáž je kratší než je zde uváděno, což mi bylo vysvětleno, ale bylo by lepší, kdyby to bylo zde uvedeno.

Hodnoceno: 13. května 2023
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

Masérka byla velice milá a vstřícná, ale nebudila dojem odbornice, spíš děvčete na brigádě. Neměla zkušenosti s masáží žen a i přesto, že jsem koupila poukaz pro ženy, při příchodu se divila a nevěděla co dělat.

Hodnoceno: 24. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

Od přivítání až po rozloučení jedním slovem SUPER.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den, Děkujeme ❣️

Hodnoceno: 24. února 2023
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

Citlivý přístup k zákazníkovi

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den, děkujeme ❣️

Hodnoceno: 20. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry

Super masérka, skvělý zážitek, všem váhajícím doporučuji!!! :)

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Krásný den, děkujeme budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Hodnoceno: 7. června 2022
Hodnocená nabídka: Tantra z Bali: tantrická masáž pro ženy, muže i páry
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru