Exkurze na šnečí farmu pro 1–6 osob: prohlídka s výkladem i ochutnávka vyhlášených specialit

od 1 819 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Farma Nahošovice s.r.o.

5,0 27×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 5,0
99.565%
Průběh rezervace 5,0
100%
Personál 5,0
99.13%
Kvalita služeb 4,9
98.334%

Filtry
Recenze zákazníků
Hodnoceno: 11. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou pro 1–6 os.

Vše bylo super.

Hodnoceno: 29. května 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou pro 1–6 os.

Vynikajuce jedlo, mnozstvo zaujimavych informacii

Hodnoceno: 26. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou pro 1–6 os.

všechno

Hodnoceno: 5. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

určitě zajímavý zážitek :-ú
možnost si zakoupit výrobky na místě

Hodnoceno: 5. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.
Hodnoceno: 8. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Jídlo bylo výborné. Vyzkoušeli jsme něco nového. Zajímavá prohlídka a výklad jak se šneci zpracovávají, apod.. Zážitek cca 4 hod. Užili jsme si ho 😊👌

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Děkujeme, jsme rádi, že jste byli spokojeni.

Hodnoceno: 7. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Tento voucher jsem zakoupila pro manžela na Vánoce. Je to kuchař a pořád mluvil o tom, že chce zajet na šneky. Byl z toho nadšený. My oba. Sympatický a ochotný pan majitel, zajímavý výklad o farmě, a luxusní degustace. Čekali jsme i menší porce, ale odjížděli jsme fakt najezení. Jako bonus to bylo v nádherném venkovském prostředí.
Tímto moc děkujeme za zážitek a přejeme Vám ať se daří i nadále 👍😊

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Děkujeme za reakci, vážíme si toho.

Hodnoceno: 21. června 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Příjemné prostředí starého statku proměněného na šnečí farmu se zajímavým výkladem a prohlídkou.

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Děkujeme

Hodnoceno: 4. května 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Příjemné prostředí, ochotný pan majitel, exkurze samotná a degustační menu bylo výborné :)

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Děkujeme za Váš komentář.

Hodnoceno: 26. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Vouchery jako vánoční dárek, maminka s partnerem nadšení! Uplně ze všeho a z majitelů. Vřele doporučujeme a jedu na narozky prý taky :D

Hodnoceno: 4. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Exkluzivní zážitek, velmi zajímavá a poučná prohlídka farmy, fantastické jídlo i víno, domácí prostředí a velmi milý, profesionální a ochotný pan majitel. (Návštěva s přítelem 21. 2. 2023)

Nedá se naprosto nic vytknout.

Hodnoceno: 30. března 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Famózní gastronomický zážitek! Byli jsme mile překvapeni, jak chutní šnečí dokážou být 😊 a musím vyzdvihnout i výborná vína, která byla k jednotlivým chodům servírována. Opravdu doporučuji vyzkoušet nebo zakoupit jako netradiční dárek.

Hodnoceno: 25. října 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmu i s ochutnávkou až pro 6 os.

Excelentní nejen gastronomický zážitek, skvělý pan majitel, příjemné domácí prostředí. Proste nemělo to chybu !

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Děkujeme :)

Hodnoceno: 8. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Exkurze na šnečí farmě i s ochutnávkou až pro 6 os.
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru