Božský relax: reflexní masáž nohou na 30 až 60 minut

898 Kč −72 % od 249 Kč
Vybrat variantu
4,5 / 5 Thajský ráj (3 pobočky) (kontakt) Praha  (mapa) 483 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hana V.

Dobrý den, z jakého důvodu je stejná masáž chodidel na provozovně v Karlově ul. o 100Kč levnější, než na Staroměstkém náměstí ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, děkuji za dotaz.

Cena jednotlivých masáží je závislá na několika faktorech. V tomto případě se cena může lišit z důvodu lokality jednotlivých provozoven.

Nicméně, ceny si určuje přímo poskytovatel služby, proto bych Vám doporučila se pro více informací ohledně ceny obrátit přímo na něj.

Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne, Eva

Lucie Urbanová

Dobrý den,
u rezervací na masáž nohou vidím různé časy. Je možné, aby přišly 2 osoby na stejný čas a probíhala masáž najednou? Anebo v jeden čas vždy jen jeden člověk…?

Slevomat.cz

Dobrý den, vážená Lucie,

děkuji za váš dotaz. Ráda bych vás informovala, že je možné rezervovat tuto nabídku pro dvě osoby současně. Stačí si vybrat příslušnou variantu a čas a poté v košíku zvolit 2 kusy. Pokud je možné rezervovat 2 kusy, budou v daný čas dostupné dvě místa.

S přáním krásného dne,

Johana

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru