Pobyt na ranči v Jeseníkách: snídaně, sleva na wellness, různé aktivity i vyjížďky na koních

od 2 199 Kč
Vybrat variantu
4,5 / 5 Ranč Orel (kontakt) Jeseníky (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Simona

Dobrý den,apartmánový domek má více místností,rozdělené na spaní?Děkuji.

Ranč Orel


Dobrý den, apartmánové domky máme dva typy, starší č. 14 má oddělenou ložnici, dále obytný prostor s kuchyní a v podkroví spaní, které je otevřené. Č . 15 a 16, spodní část tvoří obytný prostor s kuchyní a ložnicí. Další spaní je v podkroví do kterého se vchází z chodby, spodní část je oddělena od horního podkroví dveřmi. Apartmány nemají pokoje přímo rozdělené na spaní.

Dáša

Dobrý den, když jsem zadala dítě 3 roky a je u toho napsané " Dítě zdarma bez nároku na lůžko, stravu a služby." Pochopila jsem to tak že nemá nárok ná snídani dá se to připlatit?

Ranč Orel


Dobrý den, u děti bez nároku – nepočítáme ani se nedoplací snídaně, v rámci snídaní švédského stolu si rodiče pro dítě vždy něco vyberou v rámci své svídaně.

Jana

Dobrý den, je možné se u bytovat v červenci pouze na tři noci?

Slevomat.cz

Krásný den, Jano, děkuji vám za dotaz. Ano, i v červenci je možné objednat pobyt na 3 noci :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Nikola

Dobry den, vari se prosim v restauraci i v dubnu? At si dame obed i veceri?Dekuji moc :)

Ranč Orel


Dobrý den, klasicky nevaříme, přes víkendy je možné si oběd či večeři objednat nejlépe při snídaních na na určitou dobu, výběr z nabídky personálu.

Lucie

Dobrý den, je možné se u vás ubytovat se psem?

Děkuji.

Ranč Orel


Dobrý den, ano rádi Vás ubytujeme i se psím parťákem. Poplatek je 200Kč / noc,den

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru