






Je to past(a)!
Obohaťte svou kuchyni o miso, japonský sójový zázrak v bio kvalitě, a naprosto mu propadněte. Česká firma kojibakers pro vás nachystala sklenice s miso pastou nebo polévkovým základem, který lze snadno použít i na přípravu „instantní“ polévky a jednoduše zalít vodou.
Co je to miso? Jedná se o univerzálně použitelnou kvašenou pastu, která vzniká typicky fermentací luštěniny za přítomnosti enzymů z ušlechtilé plísně koji. V nabídce najdete dva druhy – miso hrachové a pohankové. Použít jej můžete jako dochucovadlo. Ať už do dresinků, pomazánek, nebo marinád.
Polévka je k mání s kimchi, se zelím nebo řasami. V nabídce najdete také tamarindovou omáčku z hrachu a rýže, bez sóji.
Super info: Miso je dle zahraničních studií zdraví prospěšné – napomáhá ke správné funkci trávicí soustavy nebo snížení krevního tlaku. Je zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálů.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Kojibakers s. r .o., Otročiněves 69, 267 03