Roční online kurz španělštiny nebo balíček 4 jazyků v jednom

6 880 Kč −92 % od 499 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Speaking Friends - jazykové kurzy online

4,6 1 582×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
91.604%
Personál 4,7
93.766%
Prostředí 4,7
93.766%
Průběh rezervace 4,7
94.546%

Filtry
Recenze zákazníků

Líbí se mi, že se mohu učit kdykoliv a odkudkoliv, tak jak mi to vyhovuje.

Hodnoceno: 24. prosince 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom
Hodnoceno: 5. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom

Výborné jako dárek

Hodnoceno: 15. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom

Aplikace se casto seka

Hodnoceno: 8. února 2023
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom

Zajímavý nápad.
Velmi příjemná cena.

V kurzu je plno chyb ihned v začátku.
Nelogicky vám to hrne v jedné várce slovíček i slova např. v minulém čase, ale pokud jste začátečník a nikdo vám tvorbu času nevysvětlí, je dle mě zbytečné se to otrocky učit.
U slov v dalších sekcích chybí proklil na překlad, takže jen hádáte, místo ověření znalostí. Pak musíte chybu napravit, ale když nevíte, kde je či jak se slovo správně píše…
Často se seká načítání dalšího obrazu.
Za mě vyhozené peníze.
To co jsem uměla již dříve, jsem si zde jen procvičila.

Hodnoceno: 8. února 2023
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom

Jse hiodně spokojena kurse Doporučuji

Hodnoceno: 19. ledna 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom

Super i pro úplné začátečníky!

Hodnoceno: 9. října 2022
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom

Opakovaně kupujeme

Hodnoceno: 25. května 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků v jednom

Úžasný způsob výuky dle časových možností účastníka. Byla jsem od počátku nadšená, zkusila jsem nejdřív týden zdarma a hned jsem věděla, že chci pokračovat. Tak se i stalo. Doporučuji

Hodnoceno: 23. ledna 2021
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků

Přesně to, co potřebuji k učení cizího jazyka! Přehledné sekce slovíček, frází i gramatiky, možnost živé konverzace, audiokniha..Plus je také možnost druhého přístupu na další jazykový kurz zdarma.

Hodnoceno: 14. ledna 2021
Hodnocená nabídka: Online kurz španělštiny nebo 4 jazyků

Krásně přehledný. Skvělý pro začátečníky i středně pokročilé. Skvělá práce :)

Hodnoceno: 4. listopadu 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků

Kurz zatím používám jen krátce, ale líbí se mi jednoduchost přístupu k lekcím, možnost vytváření testů na míru i různorodost typů učení (slovíčka/ obrázky, fráze, poslech atd.). Sám člověk si může nastavit, nakolik se chce ponořit do učení, tedy se nebojím, že bych nestíhal i jiné věci.

Trochu zvláštně poskládané skupinky slovíček, něco ve stylu aplikace Duolingo. Upřímně nevím, jestli v začátcích bych učil slovíčka jako „boty na podpatku“, či „baretka“, ale jelikož jsem stále na začátku, je možné, že později mi to bude dávat smysl.
Další věcí, kterou bych uvítal, by byly jednoduché texty, kde bych mohl vyčíst a upotřebit naučená slovíčka, popřípadě i doporučení na literaturu, kterou bych si mohl půjčit a přelouskávat ;)

Hodnoceno: 21. září 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků

Online kurz není dobře udělaný.

Hodnoceno: 29. července 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků
michael
duben 2020
 5,0/5

Vse ok

Hodnoceno: 30. dubna 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků
Markéta
duben 2020
 1,0/5

nejde mi spustit

Hodnoceno: 7. dubna 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků

Kurz mi nepřijde vhodně strukturovaný ani intuitivní.
Osobně mi na samostatnou výuku nevyhovuje – jako doplněk k jinému kurzu by to mohlo být lepší.

Hodnoceno: 30. března 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků
Břetislav
leden 2020
 4,0/5

Dobře udělaný kurz

Uvítal bych možnost zpomalení, např. u procvičování slovíček

Hodnoceno: 10. ledna 2020 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků
michael
leden 2020
 5,0/5

Vse ok

Hodnoceno: 6. ledna 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků
Blanka
leden 2020
 4,0/5

kurz si mohu pustit, kdykoli mám chvilku času

Hodnoceno: 4. ledna 2020
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků
Nigel
listopad 2019
 5,0/5

Nejlepší online jazykový kurz, nenašla jsem chybu

Hodnoceno: 30. listopadu 2019 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Roční online kurz španělštiny nebo 4 jazyků
Nahoru