Polské Krkonoše pro pár i rodinu: 4* resort s wellness a aquaparkem, snídaně či polopenze

5 874 Kč −11 % od 5 240 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Blue Mountain Resort (kontakt) Szklarska Poręba - Polsko (mapa) 533 prodejů

Hodnocení podniku Blue Mountain Resort

4,6 922×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,6
92.96%
Personál 4,6
92.192%
Jídlo 4,6
92.962%
Wellness 4,6
92.046%
Volnočasové služby 4,6
92.178%
Lokalita 4,7
93.334%
Průběh rezervace 4,2
84%

Filtry
Recenze zákazníků

Vynikající vyžití pro děti, bazén, hristatko, herna, skluzavka venku a v okolí krásné výlety. Jídlo bylo taky moc fajn, mohlo se i odnaset na pokoj. Prostorné pokoje. Vybavené.

Nevynesli nám 2 dny kos, měkké postele. Preklimatizovane místnosti.

Hodnoceno: 21. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Vše bylo naprosto super. Ještě se určitě vrátíme

Hodnoceno: 20. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Všude čisto, velmi bohatá nabídka jídel v rámci snídaně a večeře, hodně možností aktivit v hotelu. Personál vstřícný a pozorný. Perfektní sauny. Slušně vybavená posilovna.

Snad jen poněkud vyšší cena za parkování.

Hodnoceno: 20. května 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Skvela strava, vybirna thajska masaz, skvele herny pre deti.

Hodnoceno: 18. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Meli jsme předem v poznámkách uvedeno že chceme pokoj s výhledem do lesa do klidu. Na recepci jsem svuj pozadavek, který jsme uvadeli do poz sdělila s tím že
recepční m
I řekl, že takov, pokoj uz nemají a přidělil nám pokoj s výhledem na parkoviště a technicke služby a k tomu na rušnou hlavní silnici takže v noci byl slyšet hluk z hlavní silnice, non stop a ráno od 6.30 začali jezdit TS , takže jsme se 2 noci vůbec kvůli hluku nevyspali…

Hodnoceno: 17. května 2024
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Vesměs se mi líbilo všechno, jen mě mrzí, že ještě byl zavřený venkovní bazén a že se platí i parkovné. Jinak pěkné čisté pokoje a i když byl hotel skoro plný nebylo v noci nic a nikoho slyšet.😉

Hodnoceno: 13. května 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Obsluha byla super, a zbytek jídlo, hotel, prostředí 5hvezdiček

Nic jsem nenašel co by se mi nelíbilo

Hodnoceno: 13. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Skvělý pobyt hlavně pro rodiny s dětmi. Vše je pro ně přizpůsobené a mají pořád co dělat. Jídlo vynikající a lokalita také. Doporučila bych spíše rodinám s dětmi, jinak si klidu moc neužijete.

Hodnoceno: 12. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Velmi pěkný apartmán, výborně vybavený. Skvělé jídlo, bohatá nabídka ovoce a salátů. Luxusní cappuccino :-)

To je spíš o lidech :-(, wellness zóna 15+ je označena jako bez plavková, ale dodržuje to minimum lidí. Do saun chodí v mokrých plavkách, mnohdy i bez ručníku pod zadek.

Hodnoceno: 30. dubna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Pokoj, wellness, jídlo skvělí

Hodnoceno: 22. dubna 2024
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Jedinym problemem bylo **bouchani** jakehosi cerpadla v nocnich hodinach…zacinalo.po 21 hod a koncilo nad ranem…pri otevrenem okne dost neprijemne… bydleli jsme v sektoru A

Hodnoceno: 19. dubna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Pestrost aktivit, prostředí aquaparku, pro děti velice zábavné atrakce.
Byly případy, kdy nám personál vyšel vstříc a pomohl – například odložený check-out, když náš pokoj nebyl zamluvený hned po našem odjezdu.

Po příjezdu náš pokoj nebyl absolutně připraven na naši rodinu, ačkoliv v objednávce slevomatu jsme vyplnili 2 děti 3 a 7 let. hotel tvrdil, že má zapsány dva novorozence, ale odmítli dát důkaz. První večer byl tedy jen a pouze ve znamení cest na recepci a na pokoj – 4× celkem, než se věci daly do pořádku.
Naprosto nepřiměřená neochota personálu – v zařízení tohoto druhu až šokující.
Usmívají se, ale proaktivita je nulová a snaha je jen tak velká, jak moc je člověk ochotný opakovaně vysvětlovat naprosto základní fakta a o co si skutečně opakovaně neřeknete, tak nedostanete, i když na to máte nárok.
Naprosto základní úkony probíhají v pořádku. Ale ochota a způsob řešení vzniklých nedostatků na místě vypadá spíše tak, že je tím obtěžujete a snaží se ze všech sil udělat naprosté minimum – ne všichni, ale za náš víkend to bylo 50/50.
Angličtina je tam spíše výjimkou – na místě i nyní zpětně, když řešíme některé body i po odjezdu – a to i v situaci, kdy robot na telefonu nabídne řešení v angličtině po zmáčknutí nuly – zvedne to člověk, co anglicky neumí opravdu skoro ani slovo.

Hodnoceno: 15. dubna 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Krásný hotel, úžasné snídaně a večeře. Super pro rodinu s dětmi, krásný aquapark, hernička pro nejmenší a další prostory, ideální pro malé děti.

Personál by mohl kromě Polštiny ovládat i Angličtinu.

Hodnoceno: 3. dubna 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Skvělé ubytování i hotelové prostředí, výborný bufet.

Už jsem kdysi hodnotil co se mi nelíbilo a bohužel se nic nezměnilo. Na pokoji velká televize, ale vysílání je pouze v polštině nebo němčině. Hotel je vzdálený od českých hranic cca 5km, ale vysílání v češtině chybí. Další věc je nehorázná cena parkování. Za den 50 zlotých! Navíc hned na uvítanou musíte podepsat, že parkoviště je nehlídané a tudíž za jakoukoliv škodu nikdo neručí.

Hodnoceno: 28. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

V noci hrozně hlučná lednička

Hodnoceno: 17. března 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Skvělé pro rodiny s dětmi. Aquapark, herny. Vše v dobrém stavu. Výborné jídlo i velký výběr.

Internet pomalý a nestabilní, ve večerní špičce prakticky nefunkční.

Hodnoceno: 17. března 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness

Ideální pro rodiny s dětmi.

Hodnoceno: 11. března 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* resort v polských Krkonoších: aquapark i wellness
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru