1–10 časově neomezených vstupů do wellness ve Veselí nad Lužnicí: vířivka, finská sauna i aroma pára

290 Kč −31 % od 199 Kč
Vybrat variantu
4,8 / 5 Wellness centrum hotel Lucia (kontakt) Veselí nad Lužnicí  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
Eva Haladová

Prosím,kolik lidí pouštíte najednou do vířivky.Když bychom byly dvě a každá měla 1krát vstup,můžeme spolu do vířivky?Děkuji za odpověď.Eva H.

Wellness centrum hotel Lucia


Dobrý večer, pravděpodobně máte každá voucher do veřejného Wellness centra a nejedná se o privátní vstup. Vířivka ve Wellness centru je až pro 6 osob, vejdete se společně určitě. Upozorňuji, že je to úplně stejný systém jako ve vířivkách v plaveckých bazénech, lidé se střídají dle uvolnění místa ve vířivé vaně. Pokud vám mohu poradit, navštivte Wellness centrum pokud vám to čas dovolí, kolem 15:00 až 17:00 hodiny v týdnu, největší obsazenost je v pozdějších odpoledních hodinách v pátek a v sobotu. Přeji Vám pěkný večer, na voucher se nemusíte rezervovat pokud není na privátní vstup a můžete přijít kdykoliv během otevírací doby. S pozdravem hotel Lucia.

Gabriela Šimková

1× časově neomezený vstup do veřejného wellness,=1 osoba?

Wellness centrum hotel Lucia


Dobrý den, ano voucher je vždy pro 1 osobu, pouze voucher na privátní 1 hodinu do Wellness centra je až pro 6 osob. Vy máte voucher pro 1 osobu a můžete ho využít od pondělí do neděle v otevírací dobu bez nutnosti objednání. S pozdravem hotel Lucia.

Gabriela Šimková

Mohou jít 2 osoby na jednorázový vstup nebo musí být zakoupený dva vouchery?

Wellness centrum hotel Lucia


Dobrý večer, prosíme o specifikaci dotazu o jaký voucher a jaký vstup myslíte. Rádi Vám odpovíme. Pokud je to jednorázový vstup , jedná se pravděpodobně pro 1 osobu, ale blíže Vám to potvrdíme, až budeme vědět blíže. S pozdravem hotel Lucia.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru