Odpočinek na okraji Mariánských Lázní: pobyt s jídlem i pivem a wellness procedurami

2 980 Kč −6 % od 2 790 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Schlosshotel Mariánské Lázně (kontakt) Mariánské Lázně (mapa) 68 prodejů

Hodnocení podniku Schlosshotel Mariánské Lázně

4,6 94×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,4
87.5%
Personál 4,8
95.696%
Jídlo 4,7
93.164%
Lokalita 4,6
91.794%
Průběh rezervace 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků

Příjemné prostředí.

Hodnoceno: 24. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

V tomto hotelu jsme byli již několikrát, vracíme se znovu každým rokem.
Byli jsme moc spokojeni, není opravdu co vytknout. SUPER personál, klid a pohoda.
SUPER jídlo i ochota personálu. Máme v plánu si pobyt opět zopakovat na podzim.
Velká spokojenost, Vřele doporučujeme.

Není co vytknout

 Vyjádření podniku
Před 9 dny
Hodnoceno: 14. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Příjemný a ochotný personál.

Hodnoceno: 29. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

+ příjemné prostředí
+ milý personál
+ výborné jídlo
+ hezké ubytování
Doporučuji

Hodnoceno: 28. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Ubytování se nám velice líbilo. Pokoje byli útulné a čisté. Moc milý a ochotný personál. A kuchyni také není co vytknout.

Hodnoceno: 25. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Personál byl velice milý, pozorný. Jídlo bylo chutné podávají originální chorvatské menu, všude čisto a uklizeno. Masáž byla super, nemám co bych vytkla.

Nemám co bych vytkla.

Hodnoceno: 18. května 2024
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Byl to krásný vikend v tomto hotelu. Velké poděkování patří panu majiteli a jeho manželce, ale taktéž skvělé a báječné servirce Anastazii. Velká ochota, vstřícnost a laskavost. Dlouho jsme se nesetkali s tak krásným chováním. Nic nebylo problém a úsměv celého personálu zahřál na srdci.
Jídlo bylo báječné a chutné. Pokoje čisté a denně uklizené.
Velkým překvapením bylo, že do tohoto hotelu můžete i se svým 4 nohým miláčkem i většího vzrůstu.
Takže ještě jednou velké díky a určitě se s radostí vrátíme❤️

Hodnoceno: 22. dubna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Výborné jídlo, velmi milý personál, pokoj voňavý a čistý.

Hodnoceno: 14. dubna 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Očekávání: klidný prodloužený víkend obohacený o lázeňské procedury.
Realita: noční diskotéky se světelnou koulí která vydávala pravidelný vrzající zvuk při každém otočením. Vzhledem k tomu že náš pokoj 104 byl přímo nad diskotékou. Nebylo možné usnout. Koupelna by potřebovala menší rekonstrunci sprchového koutu a postel minimálně výměnu roštů a matrací. Jídlo první večer byla hrůza jelikož nás na hotelu bylo málo tak jsme neměli ani na výběr . Druhý večer byl bufet. Jídlo se dalo vybrat. Ohledně procedur nám byl dám termín na druhý den ráno a nikdo se nás ani nezeptal jestli se nám to hodí. Ráno jsme si chtěli dát parafín, ale to byl problém , protože ho neměli rozehřátý . Obě hrazené procedury jsmesi měli vybrat najednou. Odjeli jsem o den dříve – jeli jsme si domů odpočinout. Už určitě nepřijedeme!!!!

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci
Hodnoceno: 28. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Čistý hotel a skvělé jídlo.

Trošku postarší zařízení, celkově ba to chtělo rekonstrukci.

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci
Hodnoceno: 26. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Příjemné prostředí, milí a ochotný personál včetně welness, velmi chutná kuchyně 🤗

Jen maličkost v koupelně jsme postrádaly předložku u vany a na pokoji koš na odpadky.

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci
Hodnoceno: 20. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Pohodový pobyt, příjemný personál, skvělá kuchyně.

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci
Hodnoceno: 16. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Příjemná rodinná atmosféra..personál vynikající, milý a vstřícný…jídlo výborně..pokoje i cely hotel krasne čistý…určitě doporučuji

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci
Hodnoceno: 30. října 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Vynikající personál a jídlo…ubytování též skvělé…

Hotel je starší ale čistý…a je vidět že se pomalu rekonstruuje…

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci
Hodnoceno: 17. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Perfektní personál, super ubytování, určitě se tam opět vrátíme.. 😍

Nemám žádné

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci
Hodnoceno: 19. září 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Hotel v klidném prostředí, čistý a voňavý pokoj, výborné jídlo, ochotný, milý a usměvavý personál, hlídané parkoviště.

Není co vytknout.

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci
Hodnoceno: 6. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Vynikající jídlo
Personál – usměvavý, vstřícný, dobrá nálada v celém hotelu.
Celkové výborné hodnocení hotelu je hlavně díky obsluze, kuchařům i recepčním.

Hotel by potřeboval renovaci. Hlavně koupelny…

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci
Hodnoceno: 5. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Vstricnost, prijemne atmosfera rodinneho podniku, vyborna strava

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci
Hodnoceno: 2. září 2023
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Jídlo bylo skvělé. Vstřícný a slušný personál. Útulný hotel v klidné části. Doporučuji

Dvířka v koupelně se nedala pořádně otevřít a zavřít, celkově sprchový kout by asi chtěl rekonstrukci. Pokoje zřejmě byly původně navržené jako průchozí a přes ty zavřené dveře byly bohužel hodně slyšet sousedé. Jinak všechno je OK.

Hodnoceno: 31. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami

Moc se nám v hotelu líbilo, personál velice ochotný, milý, usměvavý. Jídlo výborné, krásné prostředí a možnost spousty výletů do okolí. Doporučujeme navštívit toto místo.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci
Hodnoceno: 30. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Mariánky s jídlem i pivem či wellness procedurami
Nahoru