Nabídku 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Romantika v privátním wellness: 2 hodiny ve vířivce i sauně, sekt či víno a ovocná mísa

1 749 Kč −20 % od 1 399 Kč
Vybrat variantu
Hotel Otakar (kontakt) Praha - Nusle  (mapa) 86 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Otakar

4,4 728×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,2
84.144%
Prostředí 4,3
85.628%
Průběh rezervace 4,6
92.5%
Personál 4,5
89.462%

Filtry
Recenze zákazníků

Stísněné prostory , sklepní zápach

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci
Hodnoceno: 7. března 2024
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa

Ač v objednávce byla láhev suchého vina či brut, tak u vířivky bylo víno sladké. Na požádání personál celkem ochotně vyměnil.

Z doložených fotek je zřejmé, že jsme dostali “romantiku” ve zděné vaně, která neměla s deklarovanou vířivkou na fotce u voucheru nic společného. V prostoru byla výrazně cítit vlhká plíseň, která byla v rozích místnosti a kolem vany. Samotná vana nebyla ani příjemná ani pohodlná. Z vedlejší místnosti byl slyšet hluk partičky hrající kulečník… no prostě “romantika”.

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci
Hodnoceno: 14. února 2024
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa

Dobrá dopravní dostupnost. Recepční na hotelu byl poměrně laxní ale hned se nás ujala velmi milá paní co nás dovedla na místo. Sauna luxusní. Bublinky a ovoce čerstvé.

Vířivka má ovšem už svoje nejlepší léta dávno za sebou, dole protékala na zem a byla poměrně malá. “Relaxační místnost” byl takový koženkový sexroom jak z porna :D Sprcha moc nefungovala a nastavení teploty bylo v rámci horké vody na opaření.

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci
Hodnoceno: 5. února 2024
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa

Špatně nachystá ovocná mísa ovoce spíše vůbec

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci
Hodnoceno: 4. února 2024
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa
Hodnoceno: 26. ledna 2024
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa

Útulné a intimní prostředí, mohu jedině doporučit!

Není možnost si vybrat hudbu ani regulovat její hlasitost.

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci
Hodnoceno: 18. prosince 2023
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa

Place was trash. The spa room was next to pool tables. They ruined our anniversary we had kids playing pooltable and shouting literally next to our door. Zero privacy. Water was cold. Customer service absolutely trash.and rude. Probably all good reviews are fake there is no other possible explanation. Don't trust them

Place was trash. The spa room was next to pool tables. They ruined our anniversary we had kids playing pooltable and shouting literally next to our door. Zero privacy. Water was cold. Customer service absolutely trash.and rude. Probably all good reviews are fake there is no other possible explanation. Don't trust them

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci
Hodnoceno: 10. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa

Super bylo, že jsme mohli na Slevomatu udělat rezervaci. To je ale bohužel málo na dobré hodnocení.

I když jsme přišli na čas, museli jsme čekat a wellness nebylo připraveno včas. I když jsme se ozvali, slečna řekla, že to hned bude, že ty 2 minuty počkáme, bylo to déle než 2 minuty. Obsluha wellness se za toto neomluvila a nenabídla adekvátní prodloužení za zpoždění. Ukázka ovládání byl bleskurychlá a nesrozumitelně zadrmolená.
Místnost je uzoučká, 2 lidé vedle sebe si vedle sebe komfortně nestoupnou. Věšák ani šatna není (oblečení nebylo kam odložit), 2 pidi vešáčky na zdi, botník chybí, vířivka je taky miniaturní – rozhodně ne pro 2 lidi, navíc voda nebyla teplá a uprostřed vede tyč se studenou vodou.
Z vypínačů na zdi padají rámečky, z roury nad postelí padá na postel srážející se studená voda. Na lůžku chybí prostěradlo (!!!) nebo aspoň miniaturní polštář.
Sekt i mísa s ovocem v pořádku, jen sjem dostali pomeranče, ale chybělo cokoliv, čím by šly oloupat, takže jsme si je dát nemohli.
Pokud to shrnu, nepříjemné prostředí plné nedostatků, které za ty peníze nestojí s podprůměrným servisem. Kdybych se mohl rozhodovat znovu, určitě bych si toto nikdy nevybral.

 Vyjádření podniku
Před 7 měsíci
Hodnoceno: 16. října 2023
Hodnocená nabídka: 2 hod. v privátním wellness, sekt i ovocná mísa
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru