Masová hostina: žebra na černém pivu, marinovaná křidélka, příloha i nápoje
Přehled nabídky
Jedno je jisté – nejvíce vám chutná, když jste Pod Párou!
Pod Párou je moderní česká restaurace, která vznikla v prostoru skladiště parního mlýna z roku 1909. Zajděte si sem na pořádnou masovou hostinu - z jedné se nají 3 až 4 milovníci masa! Čekají vás pečená vepřová žebra na černém pivu, marinovaná kuřecí křídla v medu, chilli a zázvoru a samozřejmě přílohy. K masu si zakousnete cibulové kroužky v pivním těstíčku, zeleninové hranolky z celeru, okurky a karotky i salát coleslaw. Ve variantách s nápojem pak vše můžete zapít hruškovicí s hruškou nebo pivem Pilsner Urquell.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.