Balíček plný wellness procedur: masáž, celotělový zábal, peeling ad. pro muže i ženy

6 260 Kč −71 % 1 799 Kč
Koupit
Studio Stoika (kontakt) Praha - Vinohrady  (mapa) 125 prodejů

Hodnocení podniku Studio Stoika

4,4 108×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,3
85.264%
Prostředí 4,2
83.618%
Průběh rezervace 4,5
89.362%
Personál 4,4
88.388%

Filtry
Recenze zákazníků

Personál milý a vstřícný. Starší paní vždy vysvětlila, co bude dělat.

Na voucheru byl celotělový peeling, který vůbec neproběhl. Dále při přístrojové masáži měl být dán přídavný modul na detoxikaci a zpevnění obličej, dekoltu a břicha, také neproběhlo 😒

 Vyjádření podniku
Před 22 dny
Hodnoceno: 2. července 2024
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Pouze masáže zad od mladé slečny, možná tam byla na praxi, protože si nedovedu představit, ze by tam byla dobrovolně.

Bylo to celé legrační, pokud ne rovnou smutné. Připomínalo mi to pokusy o kosmetické služby v 90.letech. Takové kolotočářské. Amatérismus.

 Vyjádření podniku
Před 21 dny
Hodnoceno: 30. června 2024
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Masáž obličeje a nohou a chodidel byla skvělá. Masérka byla velmi příjemná.

Personál chodil pozdě po skončení procedur a tak se 3 procedury bez náhrady a bez zavinění klientky nestihly. Spoustu času klientka pročekala než někdo přijde a odvede jí na další proceduru. Nebylo zachováno soukromí a když byla klientka na CO zábalu byla vpuštěna další klientka na vibrační plošinu. Tento zážitek nepatří k levným a tak považuji za neférové jednání, že klientka o 3 procedury přišla.

 Vyjádření podniku
Před 28 dny
Hodnoceno: 18. června 2024
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Bylo to supr a uz jsem odporučila všem kamarádum. Moc spokojená

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Milá Natálie, máme radost, že jste si to užila, děkujeme vám za porjevenou spokojenost, přejeme krásné jaro a léto a brzy na viděnou!

Hodnoceno: 21. května 2024
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Vypíchla bych přístrojovou masáž zad a masáž plosek nohou, to bylo velmi příjemné. Krásně jsem si odpočinula, je fajn, že je salon v centru města.

Velmi zvláštní bylo, že jsem si musela vzít svůj vlastní župan a pantofle a tahat to s sebou. Je to drobnost, ale přijde mi, že je zvykem, aby toto bylo součástí zakoupeného balíčku péče.

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci
Hodnoceno: 19. května 2024
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Complete manual release of the lower extremity lymphatic system (10 minutes) was not provided.
Full body aroma peeling with Dead Sea salt crystals, shea butter and herbal essential oils, infrared detoxification and warming bath. not provided.
I do not recommend it to anyone!!!

 Vyjádření podniku
Před 4 měsíci
Hodnoceno: 7. dubna 2024
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Komunikace a starší paní, která byla přítomna asi na polovinu procedur. Masáž nohou a welcome drink byla jediná osobní služba, jinak vše na strojích, kde Vás personál “našteluje” a odejde.

Koupeno jako dárek pro manželku, aby si odpočinula. Vrátila se s bolavými zády ze strojového masážního stroje a s ne moc dobrou náladou. Bohužel zápory převažují nad klady. Hned ze startu smradlavý župan…. Celkově popis voucheru neodpovídá tomu, co od toho člověk čeká. Bohužel jeden z velice špatně vybraných dárků.

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci
Hodnoceno: 21. října 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Dostupnost místa

Personál, služby

Hodnoceno: 6. října 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Very friendly owner/operator professional and kind, nice premises good equipment.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Thanks so much , Mr.Brook, we are looking forward to your next visit, maybe sometime in future. Have a nice autumn days, Ivana and Vita.

Hodnoceno: 25. září 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Milý personál, dobrý odpočinek.

Prostředí, rezervovaní termínů

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 26. května 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Paní Vita – klobouk dolů. 💚

 Vyjádření podniku
Před rokem

Paní Zimová, moc děkujeme za projevenou spokojenost a budeme se těšit na další vaši návštěvu, přejeme krásné jaro! Vita Stoika

Hodnoceno: 18. května 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Příjemný personál, vše hezky vysvětleno

 Vyjádření podniku
Před rokem

Dobrý den,
děkujeme za váš názor a především jsme rádi, že jste byla spokojená, budeme se těšit někdy v budoucnu na viděnou. Přejeme vám krásné léto, za celý tým Vita Stoika

Hodnoceno: 17. května 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Příjemný personál.

Příliš mnoho přístrojové, ale málo osobní, péče.

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 8. května 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Bad service

Hodnoceno: 24. března 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Nebyly poskytnuty všechny služby.

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 28. ledna 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž
Hodnoceno: 6. ledna 2023
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Na salón bohužel nemohu říct nic pozitivního.

Jednání obsluhy, veškerá komunikace mi nepřišla profesionální a ani prostředí není hezké.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 23. prosince 2022
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Je to celé odpoledne příjemných procedur, které jsou delší, takže si člověk může zdřímnout. Ke konci lehká kosmetika a masáž plosek nohou. Sekt celé rozmazlování korunoval.

Hodnoceno: 12. prosince 2022
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Fantastické procedury s moderními přístroji, velice milá paní Vita, pěkné prostředí. Moc jsem si to užila a musím si to zopakovat. Doporučuji!

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 1. srpna 2022
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž

Při této proceduře jsem si opravdu odpočinula.

Bohužel prostředí bytu, kde přecházíte mezi různými pokoji je trochu nekomfortní vzhledem k tomu, že se tam můžete potkat i s muži.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 27. června 2022
Hodnocená nabídka: 4,5h božská péče o tělo i obličej: lázeň i masáž
Nahoru