V pátek za kulinářským zážitkem: menu s lososem, slávkami a citrusovým dezertem
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2024.
V ceně
Degustační menu od šéfkuchaře Romana Loubala pro 1 osobu
- Předkrm:
- Sashimi losos s ponzu (100 g): losos, ponzu, mango, jarní cibulka, chilli
- Hlavní chod dle výběru:
- Slávky po baskicku (700 g): rajče, paprika, černé olivy, chorizo
- Slávky na víně (700 g): česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta
- Dezert:
- Lemon poset (100 g): citrusy, drobenka, grepový gel
Omezení
- Voucher lze využít ve vybrané pátky od 19:00 do 22:00.
- Rezervace: Pro uplatnění voucheru napište na e‑mail manager@nezvalovaarcha.cz a domluvte si preferovaný termín.
- Po vytvoření rezervace již nelze voucher stornovat či refundovat ani změnit termín.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2024.
V ceně
Degustační menu od šéfkuchaře Romana Loubala pro 2 osoby
- 2× předkrm:
- Sashimi losos s ponzu (100 g): losos, ponzu, mango, jarní cibulka, chilli
- 2× hlavní chod dle výběru:
- Slávky po baskicku (700 g): rajče, paprika, černé olivy, chorizo
- Slávky na víně (700 g): česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta
- 2× dezert:
- Lemon poset (100 g): citrusy, drobenka, grepový gel
Omezení
- Voucher lze využít ve vybrané pátky od 19:00 do 22:00.
- Rezervace: Pro uplatnění voucheru napište na e‑mail manager@nezvalovaarcha.cz a domluvte si preferovaný termín.
- Po vytvoření rezervace již nelze voucher stornovat či refundovat ani změnit termín.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V mušlích se kromě perel schovává ještě jeden, možná daleko vzácnější poklad – kulinářský zážitek.
Naplánujte si kulinářský zážitek par excellence. Ve vybrané pátky se v Mušlárně, což je gastroklub patřící ke smarthotelu Nezvalova Archa, podává menu s lososem, slávkami a citrusovým dezertem. Pod taktovkou ho má šéfkuchař Roman Loubal, rodilý Olomoučan a milovník Itálie, který mimo jiné působil v Entrée Přemka Forejta a v holandské restauraci se 3 michelinskými hvězdami.
Roman se narodil v Olomouci v roce 1985. Vystudoval obor kuchař na SOU a SOŠ Edmunda Husserla v Prostějově. Krátce po maturitě pracoval několik let v restauraci Borgo Agnese v Brně, mimo jiné i jako šéfkuchař. Po návratu zpět do rodné Olomouce vedl jako šéfkuchař restauraci Atmosphere v galerii Šantovka. Po čase se přesunul do restaurace Entrée, kde působil s Přemkem Forejtem. Jednou z jeho stáží byla například restaurace De Librije v Holandsku (pod vedením Jonnie Boer), která se pyšní 3 michelinskými hvězdami a spadá do top 50 nejlepších restaurací na světě. Jeho kuchařský sen se splnil před 5 lety, kdy vyšla kuchařka od nakladatelství TopLifeCzech „Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty“. Miluje Itálii a mořské plody. Slovo dalo slovo a společně s Markem Novotným zrealizovali nevšední zážitkovou gastronomii v Nezvalově Arše. |
Čerstvé slávky berou od vybraných dodavatelů a připravují je na dva různé způsoby. Nejen proto bude jistější, když koupíte voucher pro 2 osoby, ať od sebe můžete ochutnávat. Budou vaším favoritem slávky na víně nebo po baskicku s chorizem, rajčaty a olivami?
Každopádně si nechte místo ještě na dezert Lemon poset, který tvoří citrusy, drobenka a grepový gel. Nechte si k tomu doporučit víno a ať vám chutná!