Zábava pro celou rodinu u Baltského moře: herny, hřiště, prolézačky a animace pro děti

od 4 140 Kč
Koupit
SOLEO Family Resort (kontakt) Baltské moře - Polsko (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi apartmánem a domkem De lux, respektive v čem je apartmán lepší, že je za vyšší cenu? A na místě se doplácí pouze elektřina, úklid je v ceně? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, děkuji za strpení.

Dle zjištěných informací jsou apartmány lepší především v jejich poloze a v jejich vybavení. Nachází se v centrální části letoviska a nabízejí nejlepší přístup k atrakcím střediska – hernám, stravování, dětským hřištím, zóně AquaFun a recepci. V apartmánu také budete mít daleko větší klid a soukromí.

K dispozici Vám v apartmánu bude také klimatizace, velká zastřešená terasa a oplocená zahrada.

Úklid je zahrnut již v ceně voucheru. Na místě se navíc doplácí parkování 15 PLN/noc, avšak pouze pokud ho budete využívat a turistická taxa ve výši 2,5 PLN/osoba/den.

S přáním hezkého dne, Eva

Martina

Dobrý den, prosím je welness (bazén) otevřený i v září? A snídaně si můžeme objednat až na místě při příjezdu? A je možné objednat i večeře? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, děkuji za strpení.

Dle informací přímo od hotelu je bazén otevřen do 15. září.

V resortu se nachází restaurace v italském stylu, která nabízí jak snídaně, tak teplá jídla dostupná během dne, jako jsou těstoviny, pizza, čerstvé saláty, grilovaná jídla a dětské menu. Všechna jídla si objednáte z jídelního lístku restaurace a platí se v restauraci vždy za každou objednávku.

S přáním hezkého dne, Eva

Martina

Dobrý den, je možné si nějak dokoupit snídani? Je eventuelně možné někde v bezprostřední blízkosti se zajít najíst? Děkuji

SOLEO Family Resort

Možnost zakoupení Snídaňového balíčku s 20% slevou – poplatek 350 zł/domek + 20% zdarma – při zaplacení 350 zł je celková hodnota k využití 420 zł na libovolné položky z Snídaňového menu (objednávky snídaní se platí předplacenou kartou s částkou 420 zł, až do vyčerpání). Jeden balíček na jednu chatu na týdenní pobyt. U dvoutýdenních pobytů lze zakoupit 2 balíčky. Nabídku lze využít pouze v době rezervace nebo do 7 dnů od rezervace. K hodnotě rezervace se připočítává poplatek za balíček ve výši 350 PLN. Snídaňový balíček je nevratný – po zakoupení není možné balíček zrušit a v případě nevyužití celé částky se peníze nevracejí.

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)
Lydie Svatošová

Dobrý den , mohou tam být i psy. Děkuji za odpověď.
Lydie Svatošová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lydie,

bohužel, domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Hezký den

Helena

Aleš

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli budou všechny ty herny otevřené už začátkem května. Děkuji

SOLEO Family Resort

Dobré ráno,

.

Ano – všechny atrakce jsou dostupné po celou sezónu.

.

S pozdravem.

.
Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru