3–5hod. kurz s mistrem kovářem: výroba zvonečku, svícnu, nože nebo růže

od 1 499 Kč
Vybrat variantu
5,0 / 5 Kovárna Roman Pausch (kontakt) Březnice  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Ala Manci

Dobrý den, je možný doprovod jedné osoby, který nic neková a nic neplatí? A je možné se domluvit třeba na sobotě? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, milá Alo, děkuji za váš dotaz. Je možné dorazit jako doprovod, který nic neplatí, ale ani neková. Termín si rezervujte v rezervačním kalendáři na webových stránkách,

zde si také můžete ověřit volné termíny. S přáním krásného dne, Johana

Valér Šikyňa

Dobrý den, mám zájem o víkendový kurz, mohu vědět zda by bylo možné ubytovani ve vašem městě? Jsem z severních Čech a chtěl bych přijet i se synem.

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. Pokud si do hledání zadáte místo konání kurzu (Březnice), naleznete na našich stránkách i nabídky na ubytování :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Kovárna Roman Pausch


Hezký den, ubytování v okolí můžete najít i zde https://www.pausch.cz/faq . Jen lehké upozornění, kurzy pro Slevomat se konají většinou pouze v pondělí.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru