Nabídku Střelecké balíčky pro 1 nebo 2 osoby: až 135 nábojů mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Střelecké balíčky pro 1 nebo 2 osoby: 30 až 135 nábojů, vyzkoušíte až 15 zbraní

1 199 Kč −50 % od 599 Kč
Vybrat variantu
4,5 / 5 NKTEAM shooting (17 poboček) (kontakt) Bzenec  (mapa) 242 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
DH

Je těžké pořídit tento voucher, když je téměř nulová nabídka termínů a platnost voucheru jen do 07/24. Neuvažujete o delší platnosti?

NKTEAM shooting


Dobrý večer



Na červen ještě 300 míst po celé republice. Na červenec se budou vypisovat termíny 3.5. o bude to cca 1200 míst. V případě potřeby platnost prodlužujeme o další měsíc či dva.



Petr Novák www.strilrni.com

Radek Lapec

Dobrý den , při nákupu voucheru jsem ho kupoval na střelnici v Jindřichově hradci , ale na rezervačního portálu tato střelnice není k dispozici. Jak to tedy je?

NKTEAM shooting


Dobrý večer Radku



U střelnic uvádíme, že se mohou během roku obměnit (pozastavení činnost, změna provozního řádu, omezení z důvodu hluku) Pokud k tomu dojte nabídneme alternativu. Na střelnici JH je to z důvodu nemoci a organizační struktura. Doufáme, že vše dobře dopadne a my se vrátíme, ale v tuto chvíli nevíme kdy. Alternativa pro tuto střelnici je Lišov u ČB. Tak snad Vám bude tato střelnice vyhovovat .



V případě dotazů napište na dotazy@strileni.com pošlete tel. spojení my Vám zavoláme.



Petr Novák www.strileni.com

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru