Prázdninový resort u Baltského moře s obřím aquaparkem: pobyt s polopenzí pro páry i rodiny

od 2 929 Kč
Vybrat variantu
4,5 / 5 CK Zanzo od Slevomatu (kontakt) Baltské moře - Polsko (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den, chci se zeptat, jestli mohu zaplatit pobyt kombinovanou platbou ( z FKSP, dárkovým poukazem a zbytek doplatit z účtu). Jde to i takto?

Slevomat.cz

Hezký den, milá Evo, děkuji za váš dotaz. V případě, že máte na mysli FKSP poukaz je možné jej na část objednávky využít a zbytek doplatit běžnou platební kartou. S přáním krásného dne, Johana

Martina Dzietoniska

Dobrý den. Chci se zeptat,jestli by byla možnost bezlepkové diety. A ještě nevíte jak se tam dostát. Nemáme auto.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, děkuji za dotaz.

V hotelu je podávané jídlo formou bufetu. Věřím tedy, že si i s bezlepkovou dietou vyberete.

Doprava je vlastní, můžete se tedy podívat na různé druhy veřejné dopravy. Z České republiky je možné cestovat vlakem nebo autobusem do některého z polských měst, jako je Varšava, a poté přestoupit na vlak nebo autobus směrem k Świnoujści a odtud se dopravit do Pogorzelici. Případně je i možná letecká doprava. Nejbližší letiště od hotelu je letiště v Szczecinu-Goleniowě.

S přáním hezkého dne, Eva

Věra Hefertova

Dobrý den,když si u vás koupím pobyt jak je to s placením.dekuji

CK Zanzo od Slevomatu


Dobrý den, paní Hefertová, srdečně Vás zdravíme a děkujeme za Váš dotaz. Co se týká platby, tak tu musíte provést ihned, v čase rezervace, v plné výši. K platbě můžete použít např. různé stravenky či poukázky, nebo pokud máte nahrány kredity, dárkové vouchery, nebo můžete zaplatit klasicky platební kartou. Pakliže Vám přispívá na dovolenou zaměstnavatel, můžete platiti také bonusem FKSP. Pro bližší informace nám zavolejte na 222 703 625. S přá­ním příjemného dne, CK Zanzo – Silvie

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru