Fotokniha s pevnou vazbou: A4, 32 až 120 stran a mnoho připravených šablon

4,8 / 5 Colorland 1 546 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Příplatky
Storno podmínky
Eva

Dobrý den, jde si při výrobě knihy knihu uložit a vrátit se k ní třeba až za několik dní? Děkuji za odpověď.
S pozdravem Eva

Colorland


Dobrý den,



samozřejmě můžete knihu tvořit libovolně dlouho. Důležití je aby byla editována do 90 dnů.



Hezký den

Mima Mačejová

Dobrý den, ráda bych si koupila knihu , no platnost vouchru je jen do konce května. Dá se prodloužit nějak platnost Pravděpodobne ji nestihnu vyhotovit do termínu platnosti. Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mimo, děkuji za dotaz.

Individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 31. 5. 2024 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit.

Pokud byste chtěl/a službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky tohoto poskytovatele, díky tomu vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Uložit do oblíbených“.

S přáním hezkého zbytku dne, Eva

Iryna Yefimova

Dobrý den, chtěla bych si objednat fotoknihu, ale pouze na 28 stránek (nemáme dost foto, abych vyplnila 32). Dá se na to také použit kod?
Děkuji.

Colorland


Dobrý den,



kód na 32 stránek vám jistě zafunguje na knihu s menším počtem stran.



Hezký den.



Colorland

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru