Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Pořádná dávka zábavy pro děti i dospělé: 1 až 5 jízd na e‑motokáře i s nápojem

4,8 / 5 E-Motion Ostrava - Vítkovice  (mapa) 1 035 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Rosta Kubicius

Dobrý den, chtěl bych se stavit s patnáctiletým synem. Co znamená výkonnostní stupeň E3 a E2. Ještě jsme u Vás nebyli, tak bych chtěl vědět, jestli to mohu zakoupit.
Předem děkuji za odpověď

E-Motion


Dobrý den,



pokud je synovi již 15 let, dostane automaticky výkonnostní stupeň E3, kdy je maximální rychlost motokáry cca 45–50 km/h. Výkonnostní stupeň E2 je pro děti mladší 15 let, aby se mohly s motokárou bezpečně seznámit.



Hezký den a budeme se těšit na návštěvu.



Adam

Anna

Dobrý den, ráda bych se u vás zastavila se 4 letým synem. Musím tedy zakoupit jízdu pro dospělého a pro dítě s tím, že budeme v jedné dvojité motokáře? Děkuji za odpověď.

E-Motion


Dobrý den,



na Slevomatu tento typ dárkového poukazu bohužel nekoupíte. Můžete ho koupit buď na našich stránkách (https://e-kary.cz/obchod/darkovy-poukaz-e-motion-double/), nebo osobně při Vaší návštěvě naší haly.



Honza

Jana

Dobrý den,
chtěla bych jako dárek koupit pro synovce (14 a 21 let) voucher E-motion family ať mají každý 2× jízdu, je tento voucher možné využít pro 2 osoby nebo musí být 4? Děkuji za odpověď

E-Motion


Dobrý den,



tento poukaz mohou samozřejmě využít i dvě osoby. Pokud u nás kluci ještě nebyli, bude to v pořádku. Mladší může jezdit na nižší výkon a ten starší na dospělý výkon motokáry. Pokud už u nás byli, je možné že mladší má již zajetý potřebný čas a bude chtít jezdit na vyšší výkon, což by s tímto poukazem možné nebylo.



Hezký den.



Adam

Machalcová

Dobrý den. Chci koupit jako dárek pro 14 letého kluka. Píšete,že je nutná registrace a kukla. Tato varianta pro děti není???

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. Ano, v nabídce je i varianta pro dítě, není tedy problém zakoupit i pro dítě ve věku 14 let. Mějte moc hezký den, Kristýna :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru