Degustační menu pro 2 osoby na okraji Pardubic: carpaccio, steaky, sorbet i dezert a káva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2024.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- 2× předkrm
- Hovězí carpaccio s lanýžem, rukolou a parmazánem (80 g)
- 2× polévka
- Pikantní polévka s fazolemi a klobásou (200 ml)
- 2× refreshment
- Citrónový sorbet s cointreau
- 2× hlavní chod dle výběru:
- Hovězí svíčková, restované granaille s pancettou, jarní cibulkou a pepřovou omáčkou (250 g)
- Rib eye steak, restovaná zelenina, omáčka z portského vína (250 g)
- 2× dezert dle výběru:
- Čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou (80 g)
- Malinový coulis s vanilkovou zmrzlinou (80 g)
- 2× káva dle výběru, 7 g:
- Espresso
- Espresso Macchiato
- Lungo
- Cappuccino
- Latte Macchiato
- Turecká káva
Omezení
- Voucher lze využít ve dnech úterý–pátek od 15:00 do 20:00.
- Rezervace: Alespoň 24 hodin předem na tel. 734 110 705, zároveň nahlaste kód a název voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si v restauraci.
- Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám automaticky vytvoříme daňový doklad. (Lze vyplnit také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
Ať je to Ten, nebo Ten, místo praštění koštětem vás jím naopak nažene dovnitř.
Samozřejmě pouze symbolicky, ale pojďme si jím zrovna tak zamést před vlastním prahem – komu by se chtělo vařit, když se místo toho může vypravit do Ten Steak Housu na okraji Pardubic, kde si pro vás a dokonce i váš doprovod nachystali rovnou degustační 4chodové menu. Tak si o něm pojďme něco říct, ať vám nevychladne.
Jako předkrm se podává hovězí carpaccio s lanýžem, polévka bude fazolová s klobásou. Po teplém do žaludku to chce i trochu osvěžení, právě o to se postará citrónový sorbet. S chladnou hlavou se pak můžete pustit do výběru hlavního chodu – zláká vás spíš hovězí svíčková, nebo rib eye steak? Ať tak či tak, nakonec si vychutnáte ještě dezert v podobě čokoládového fondantu či malinového coulis s vanilkovou zmrzlinou a kávu.