Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Píchnutí až 3 piercingů nebo náušnic s výběrem šperku v centru Brna

Majuna piercing Brno - Střed  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Iveta

Dobrý den,
Je možnost si nechat od vás propíchnout ušní lalůček ( ne nastřelit ) děkuji

Majuna piercing


Dobrý den, omlouvám se za chybně uvedenou informaci o nastřelování, každý piercing je vždy prováděn sterilní jednorázovou jehlou. Ušní lalůček by vám tedy byl propíchnut, nikoliv nastřelen. Přeji pěkný den.

Lenka Klusalová

Dobrý den,
cena je včetně šperku?

Majuna piercing


Dobrý den, ano, v ceně je již zahrnutý titanový šperk. Krásný den

Karel

Dobry den, jak přesně čistíte nástroje po použití se zákazníky než je použijete na někoho dalšího ? Děkuji. Chtěl bych zajít k vám.

Slevomat.cz

Krásný den, Karle, děkuji vám za strpení. Přeposílám odpověď od poskytovatele:

Dobrý den, po každém zákazníkovi dezinfikuji lehátko, pracovní stůl i odkládací stoleček dezinfekcí na plochy a nástroje, jedná se o dezinfekci používanou v lékařství nebo tetovacích salónech. Stejně tak dezinfikuji i předměty, které byly využívané ať už zákazníkem nebo mnou, například zrcátko, šuplera, baterka, nůžky, kleště, peany a jiné. Dezinfekcí je očistím od krve či jiných nečistot. Nástroje použité přímo na zákaznících následně sterilizuji v horkovzdušném sterilizátoru od značky Melag. Přeji krásný den.

Jana

Dobry den, chybi zde pomerne zasadni informace a to s jakym materialem a od jakeho vyrobce v salonu pracuji. A jak sterilizujete nastrelovaci pistoli, ktera sterilizovat nelze? Dekuji.

Majuna piercing


Dobrý den, ve studiu používám jen titanové šperky z německé výroby od značky Wildcat. Omlouvám se, pokud tu došlo k nějakému nedorozumění, ale s nastřelovací pistolí nepracuji. Používám jen sterilní jednorázové jehly pro piercing. Přeji hezký den. 🌸

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru