Dům ve Skandinávii pro 2–7 osob: mezi lesy a jezery pod polárním kruhem, český majitel se skvělým hodnocením

6 596 Kč −24 % od 4 999 Kč
Koupit
Dům na severu Skandinávie uprostřed lesů a jezer (kontakt) Švédsko (mapa) 1 prodej 49 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie Mojzisova

dobry den, rada bych se zeptala na Vase doporuceni. Jaky termin by byl nejlepsi, aby se videla polarni svetlo v roce 2025? chtela bych dat 6 denni pobyt svemu svagrovi k 50-tym narozeninam (s manzelkou), ale letos jiz dovolenou rozplanovanou maji. Jake by bylo financni zatizeni pro vyzvednuti z letiste a dopraveni zpet na letiste?
dekuji za vasi odpoved. S uctou Lucie Mojzisova

Dům na severu Skandinávie uprostřed lesů a jezer


Dobrý den,



Děkuji za Váš zájem. Obecně bych doporučil období od druhé poloviny září do konce března. Ohledně dopravy je variant vice. Je možné ji objednat I u mě, je také možné pronajmout vůz přímo na letišti, kde působí několik půjčoven a je zde slušná konkurence. Je možné najít cenu kolem 500 sek na den.



V případě podrobnejsich dotazů mě, prosím, kontaktujte na můj email alcd.macha@gmail.com. Rád Vám s vyhledání pomůžu. :-)



Přeji pěkný den do ČR!



Petr Mácha

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru