Kontakt se zvířátky pro děti i dospělé: procházka s kozičkou nebo poníkem

150 Kč −14 % od 129 Kč
Vybrat variantu
4,8 / 5 Ranč Divoké růže (kontakt) Velatice  (mapa) 193 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavla

Dobrý den, takže když bych chtěla koupit procházku s Mulíkem, tak mám koupit jako voucher na poníka? Děkuji, P. Tomanová

Ranč Divoké růže


Dobrý den. Ano. Voucher na procházku s poníkem a při sjednání termínu požadovat Mulíka. Těšíme se.

Pavla

Dobrý den, děkuji za zprávu o Mulíkovi, je to lákavá nabídka. S ním by byla procházka za jakých podmínek? Nejde mi o zážitek pro dítě, ale pro dospělého. Děkuji, s pozdravem Pavla Tomanová

Ranč Divoké růže


Samozřejmě. Mulik se úspěšně zařadil fo týmu. A procházka s ním probíhá ve stejném duchu jako s poníky či kozami.

Pavla Tomanová

Dobrý den, není možné nabídnout takovou akci s oslíkem? Děkuji

Ranč Divoké růže


Dobrý večer. S Oslíkem Vám bohužel procházku nabídnout nemohu, neboť oslíka na našem ranči nemáme. Ovšem, před vánocemi se součástí našeho „realizačního týmu“ stala mula (kříženec osla a koně), respektive Mulík (mulí kluk s tímto jménem) a ten je pro tyto procházky také jako stvořený. Tak pokud vezmete za vděk procházkou s ním, rádi poskytneme.

Martina

Mohou malé děti na ponikovi sedět/vozit se na něm?

Ranč Divoké růže


Dobrý den.



Běžně u nás poskytovaný minihorse (jak sám název minikůň hovoří) na procházku, vzhledem ke svojí velikosti na vození dětí vhodný není. Ale máme v „realizačním týmu“ i českého sportovního ponyho a na tom je jízda malého dítěte samozřejmě možná. Jen prosím je třeba při rezervaci sdělit, že máte požadavek na „většího“ poníka s možností vaše dítě svézt.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru