Pohodový pobyt v hotelu OREA Voro v Brně se snídaní, v blízkosti výstaviště

od 1 790 Kč
Koupit
4,4 / 5 OREA Hotel Voro Brno (kontakt) Brno (mapa) 112 prodejů 38 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena Marešová

Dobrý den, má hotel k dispozici i čtyřlůžkový pokoj? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, děkuji za dotaz.

Na Slevomatu nabízí v tomto hotelu pouze dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Nicméně Vám určitě doporučím, podívat se na další nabídky v sekci Cestování, kde je možné využít i nejrůznější filtry, např. počet lůžek na pokoji.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den, Eva

Věra Magulová

Dobrý den, je prosím možné parkování u hotelu bez poplatku pro invalidní osobu( průkaz ZTP ) ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, děkuji za dotaz.

Parkování je možné na městském parkovišti přímo před hotelem, kde mají ZTP parkování zdarma, hotelové parkovací místo pro ZTP je bohužel zpoplatněno 250 Kč.

S přáním hezkého dne, Eva

Adéla Hanzalová

Dobrý den,

mám dva dotazy – je v hotelu/ u hotelu možnost zaparkovat osobní automobil? Je možnost domluvení check inu v dopoledních hodinách? Děkuji za zpětnou vazbu. Mějte příjemný den …

Slevomat.cz

Hezký den, Adélo, děkuji za dotaz.

Parkoviště se nachází hned za hotelem, je nehlídané a má omezenou kapacitu. Poplatek za něj činí 250 Kč/noc. Případně před hotelem a v okolí hotelu jsou k dispozici městská parkovací místa v parkovacích zónách, více informací najdete na této stránce.

Recepce je otevřena 24 hodin denně. Váš pokoj by měl být připraven nejpozději ve 15 hodin. Pokud bude váš pokoj připraven dříve, tak vás rádi ubytují. Dřívější ubytování není ale samozřejmostí. Čas vašeho příjezdu lze napsat do poznámky rezervace. :-)

Děkuji za pochopení a přeji hezký den, Eva

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru